Dålig uppdatering!

Jag vet att det är dålig uppdatering. Det beror på att jag är i Västerås och har allt för mycket roligt att göra! Blogga finns inte ens i mina tankar.

Kan meddela att himlen är sjukt grå och renget bara öser ner. Inte allt för roligt. Dock var det himla bra väder igår. Det firade vi med att dricka vin och gå till Bill och Bobb. (tror de hette så, eller så Bill å Bull nått liknande!)

Nu ska jag dra ner på hälla och köpa en tröja. :) Sen blir det grillat på Atlevägen i kväll.


Paaalt!

Igår så var jag duktig och gjorde palt. Jag kan lova att det var himla gott!
Alla åt och var nöjda, tyckte det var gott också. Till och med italienarn tyckte om paltarna.

Jo juste, jag har ju gått över till the dark side! bild kommer vid senare tillfälle!

Im going to the dark side!

Jajamensan! Orda grant! Hehe!!

Jaja..

Hade!

Livet i västerås är bäst! jag vill bo här!

Vääästeeeråååååås!

Äntligen framme! Ska berätta om mitt härliga äventyr sen. Nu ska fröken Persson SOVA! Just nu ligger jag på 22 timmar vaken tid!

Din sko är min sko å din sko är allas sko..

Kom på för en stund sen att jag börjar ju för sjutton snart att jobba. Före jobbet är det ganska bra om man har tagit på sig vettiga kläder som duger att köra i jobbet till och kammat håret. Så det har jag gjort nu. När jag stod med hårborsten i högsta hugg insåg jag att jag kanske borde packa. Ska ju faktiskt åka i morgon.
Sagt och gjort. Sara började packa, sara tänkte på att mormor har tvättmaskin, sara tänkte på att hon bara ska vara borta i 7 dagar, sara tänkte massor!

Sen när sara tänkt massor och lagt klädhögen på sängen insåg sara att hon inte har någon väska här. HMM? Jävligt smart brud måste jag säga.
Så det fick helt enkelt bli dinsko påsar. 2st och jag har packat ALLT! Hör och häpna, jag är imponerad av mig själv, mycket impad!

Just nu svider det i mina ögon som aldrig förr, jag har nog fått halva ansiktsrenjöringen i ögonen och andra halvan där den skulle. Jaja, de går nog om snart.

Nu tänkte jag ta tag i disken efter dagens matintag. Det blev köttfärssås och spagetti och ja de vart sju helvetes gott! Jag har till och med kvar mat att frysa in. Det är grejer det.

Puss å hej leverpastej!

Hipp hipp HURRA!

Idag är de ingen vanlig dag, för de är Jennie Lundbergs födelsedag! Hurra hurra hurraaaaa!


1 dag kvar shalallaaaa!

Sen far jag till Sverige, Västmaland, Västerås, Irsta och Idunsväg!

När jag är i Sverige kommer jag att: Höra svenskar prata, ringa, smsa, äta palt, käka svensk mat, hänga med världens bästa mormor, hänga med världens bästa kusin och mkt mkt mer!!

Kan ni förstå om jag längtar?!


Hur kan man inte sakna dessa underbara varelser?!


Uppladdning!

Nu har jag laddat upp inför jobbet riktigt ordentligt.

Först middag bestående av klyftpotatis och morötter med kycklingfile i mangochutneysås + vitlöksbröd. Riktigt gott blev det!
Sen hängde jag tvätten och diskade. Dessutom har jag rengjort åt mina små barn Sten och Stanliiiie!

Jaa, nu är det bara vänta på att klockan ska närma sig 22 så jag kan börja fara mot jobbet.. Jo juste, tänkte på en sak när jag tvättade.. Jag körde 1 maskin och ALLA mina kläder blev tvättade, jag tror att grunden till detta fenomen ligger i ARBETSKLÄDER!

Arbetskläder är det bästa som finns, förutom att dom är sjukt varma nu på sommaren men de blir nog skönt till vintern.

Juste, mamma du behöver inte ha ont i magen bara för att du inte vet min hemlis. Jag lovar att jag ska skriva på bloggen när allt är klart med min lilla hemlis.. :)


Hatar att vänta!!

så jäkla jobbigt det är att vänta! Jag blir tokig!! )%#¤"#¤/%¤%"#¤&&=#!
Hoppas jag får mitt norska nr till veckan, för nu är jag i stort behov av det! Det kostar massor att ringa, smsa och ta emot samtal och det har jag absolut inte råd med!

Jaja..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta nått och förbereda mig på nattens jobb..
Jag ska tänka på er där hemma som har hur jäkla roligt som helst idag, åker explorerbåt och köper öl av min mamma!
Själv ska man jobba natt på Karrestad, men en sak är då säkert. Ni brännen en massa lappar och jag tjänar en massa lappar! Den du!


En vacker dag kanske jag står på din bro.

Snart drar festen igång. Hela byn kommer att gunga och stämningen kommer att vara på topp. Den här helgen kommer jag att längta hem mer än någonsin känns det som. "Rallarsvängen" är någon speciellt som egenligen inte är något alls, utan bara en massa fylla. Men det är trevligt det också.

Jag saknar mina kära vänner och en vacker dag så kommer jag att stå på er bro och när ni är på väg hem från jobbet så vet ni absolut inte vad som väntar. Det kommer vara en överaskning utan dess like.
Jag längtar till den dagen då jag ska sitta vid köksbordet på Sippgatan 1 och vänta på att familjen ska komma hem. Jag vill bara se deras min och sen känna mammas varma famn.
Ibland kan jag bara inte rå för att jag längtar hem.

I morgon är det fredag då ska jag jobba, sen är det lördag då ska jag också jobba. Efter lördag kommer söndag i vanlig ordning och då är jag ledig. Jag är ledig i en vecka. Det innebär att jag far till mitt andra hem här på jorden. Jag far till mormor. (först ska jag höra om jag ska jobba nå extra under veckan)
Hos mormor ska jag bara vara och känna mig ompysslad. Inte behöva bry mig om vad jag ska äta eller så. Bara vara.
Jag saknar mormor ungefär lika mycket som jag saknar mamma, men mest saknar jag morfar bara för att jag vet att jag aldrig mer kommer att träffa den underbara människan!

Tänk att en människa som är 20 år gammal inte kan klippa av den där navelsträngen som egentligen klipptes av för 20 år sedan. Det är som att jag har fantomsmärtor från naveln hela vägen till Älvsbyn och tillbaka.. Ska jag aldrig sluta sakna den där människan som jag i 20 år kallat för mamma? Ibland tycker jag att jag är patetisk och borde växa upp, men nej de ska jag inte göra. Jag ska alltid sakna min mamma, hur nära eller långt bort hon än är.

Nu har jag tänkt försöka sova!

God natt!



Cupnoodles!

Vilken fantastisk middag jag gjorde idag! Men jag kan lova, det var gott!




Jag gillar att medans man väntar 3 min ska man tänka på något vackert!


Massa saker jag vil haaa!!

Jag vill ha en ny mobil, en jävla massa pegar, diskmaskin (i alla fall ett diskställ) , en egen kock, någon som kan sitta med mig vid borde när jag ska äta (tråkigt att äta själv!), nydator, massa nya kläder, huuuuur mycket inredning som hellst till lägenheten..
Massa andra saker också för den delen.. Men mest av allt vill jag ha en ny mobil, en iPhone

Jag har en liten hemlis, och vill bara skriva vad den är så alla får veta. 3 stycken vet redan, men dom säger nog inget till någon :) Egentligen vore det bra om jag fick veta min hemlis i helgen, för då kan jag planera nästa vecka.. Men jag tror det blir västerås hur som helst. :)

Nää, nu ordbajsar jag igen.

Inte smart Sara!

Vet inte hur jag lyckades, men jag somnade på soffan och sov i 2 timmar! Inte bra allt, nu lär jag ju inte somna i kväll (eller nu är de natt) i alla fall.

Tidigare i kväll har jag hur som helst käkat räkor och rostade mackor + ägg. Himla gott var det i alla fall. Fler såna kvällar ska det bli!

Jag har börjat fundera på nästa vecka, kanske jag far till Västerås och är där 1 vecka. Känns inte så där jätte roligt att sitta i Halden en vecka och bara vänta på att dagarna ska gå. Vist man kan ju alltid göra något, men vad? Det är inte lätt att träffa nya människor ska ni veta, det är ju inte dirket så att man frågar tjejen/killen i kassan på Coop om man kan hänga med henne/honom någon dag. Och om man gör det då blir man väl stämplad som totalt rubbad.
Får se om jag far till Västerås eller inte helt enkelt.

Nu ska jag se Tre Kroner och hoppas jag somnar i natt!

Jag flyter iväg!

Varför har jag ingen termometer?! (fult namn termometer är:)
hurtig som man är (ibland) så var jag nyss ute å gick. Jag kan lova att det är ett under att jag orkade gå hela sträckan jag gick. Jag trodde verkligen att jag skulle svettas ihjäl! Måste köpa en tempmätare så jag vet hur jag ska klä mig.
Långbyxor, linne å hoodie var inte att rekomendera i denna värmen. Tjocktröjan knöt jag dock runt magen efter typ halva svängen. Men ändå, jag döööööör så varmt det var.. Och ingen sol var det så kan inte skylla på den.
Nää, Halden skulle behöva ett åskväder så att denna luft får blir lite lättare.

Just nu sitter jag och svettas i sockar, trosor och sport-bh. Funderar mkt starkt på en riktigt kall dusch så kanske jag svalkas lite.

Har inget att skriva.. Bara massa ordbajsande.

Hoppas hoppas hoppas!

Hoppas de blir som jag vill, för då slipper jag vara själv! :D

Och vad händer nu då?

Då var man fri då.. Jobbar igen på fredagkväll.. Det slog mig just att jag inte är helt säker på vilken dag det är idag, men jag tror det är tisdag. Tur man håller koll på dagarna.. :p

Har just ätit, blev fisk och potatis idag. Gott var det i alla fall..

Ser just nu Segermyr och skrattar för mig själv. HIMLA ROLIGT!

Nää, nu är de färdig skrivet. Har ändå inget vettigt att komma med.

Denna pyttipannan

Blev pyttipanna till middag i dag också. Lätt, snabbt och hyfsat gott. Tycker det är så himla tråkigt att äta själv så då blir det inte så mycke vettig mat om man säger så.. Men men.. Bara man blir mätt och klarar sig en natt så är de ju lugnt.

Gick bra att jobba natten till idag. Trotts att jag kände mig smått sliten efter helgen så överlevde jag en hel natt.
Nu ska jag ligga och slappa  ett tag och sen börjar jag jobba kl22 igen.

Jaa, de händer ingenting alls här annars. Väntar på mitt norska nr ska komma. Det verkar ta en jävla tid dock.. Men men.. Hoppas jag får det i veckan.

Pyttipanna

fick bli pyttipanna istället för donken. Kändes mer ekonomiskt. Att äta gick bra, och mår lite lite bättre. skulle bara haft en iskall cola då hade man ju varit människa igen. Tur vi har automaten på jobbet!
Mitt arbetspass börjar närma sig, jag känner mer och mer hur jobbigt det ska bli. Men men, pengar pengar.

Kan ju berätta om gårdags kvällen lite snabbt.

Började med att grilla här på Borgen. Drack vin och dansade till musiken. Sen kom David och Fredrik hit och vi fortsatte dricka vin, öl och shots. Vi fick för oss galna saker och gick ut och lekte fakir. Först använde vi tändaren och spruta tändvätska på den så att det blev ett eldmoln. Sen kom David på den smarta idén att ta diskborsten och linda papper runt den. Brann mycket bra och elden sprutade!
Efter en stund började vi gå ner på byn och kolla läget. Gick först på Thon Hotell och tänkte ta en öl där och sen gå vidar. Vi kom dock aldrig vidare.
Hängde där hela kvällen och det var riktigt trevligt..
Jaa, mer behöver ni inte vet tror jag..


Gee mig maaat!

Sjukt hungrig är just vad jag är. Skulle sitta riktigt bra med ett skrov från grillen, ostsås och strips! MMMMMM!
Funderar på att dra en drive in på Donken.
Mitt stora problem är bara vad fan man ska äta, eftersom jag typ ätit på donken 3 gånger dom senaste 10 åren så vet jag inte vad som går att äta och vad som smakar ruttet.
Bella tipsade om cheesburgarna. Dock är det ju ketchup,senap å gurka på dom vilket inte går att äta..
Nää vet ni vad, jag får bestämma mig på plats helt enkelt.

Har annars bara legat i soffan idag, inte rört mig en meter sen kl12 tror jag.. Är inte alls pepp på att jobba i kväll, men kanske man blir lite piggare efter mat och en dusch.


Tack å hej!

Man överlevde gårdagen. :) Med nöd och näppe! Men oj vad vi hade roligt, himla kul alltså.




















Snart far Jossa och Lina och då kan jag lova att Sara ska lägga sig i soffan å sova!

Skååååååååååååååååååååååååål!

Hörde jag en skål?!?
HEEEEELA TIIIIDEN!!

Se och njut!
















Härliga tider!

Halden lever farligt!

Nu jävlar är brudarna på gång. Som jag gillar det! Spelade just Tommy tycker om mig, och dress for successs och cecilia! Massa minnen som väcktes, jag blir så lycklig!

Annars i kväll har vi suttit på fästningen och käkat pastasallad och druckit vin, mysigt jamen massor !! Som jag gillart!

Bilder kommer i morgon.


Du behöver inte vara orolig mamma, jag ger gärnet som vanligt!

Myyyys !

Just vaknat upp efter en NATTS sömn, inte direkt det kroppen är van. Men skönt ändå att ha en normal dygnsrytm en helg.
Gjorde mys frukost åt tjejerna och fick kommentaren, de här är ju som att vara hos farmor.


En del av det goda som serverades på Pedercolbjörnsgate.
Kaffe, te, mackor, youghurt, flingor, ost, gurka, tomat, lättdryck.. Mmm!

Senare idag blir det att göra sig färdig och sen dra mot nordby, Lina måste ju få sig nå mat. (nej lina är inte något sorts djur, eller jo. Människo djur men hon är vegitarian)


Ikväll ska halden skakas om och vi ska gunga! Detta är som gjort för succe.

Osten är slut å vinet flödar!

Nu har brudarna anlänt till Norge och Halden. Himla trevligt! Osten tog slut men vin har vi än ett tag.
Ta de lugnt med vinet i helgen lär ju inte bli av i alla fall. Vi brås på dig Åsa Vedin! :D

Virrhöna!

Idag har jag SARA MARIA PERSSON handlat på systembolaget för första gången i mitt liv. Jag kände mig himla vilse i pannkakan och viste inte riktigt hur jag skulle bära mig åt. Men jag hittade det jag skulle ha, nästan i alla fall. Det kändes nästan som att jag gjorde något fel, som att jag inte fick vara där inne och att jag försökte köpa men inte fick. Men jag får ju. Knäppt är vad det känns.

Nu sitter jag mest hemma och väntar på att kusinvitamin å fina lina ska dyka upp. Dom där från västerås är inte kända för att vara dom mest snabba i alla fall. Men bara dom tar sig fram hela så är jag mkt nöjd.

Nu ska jag fördriva tiden ännu mer och se massa Tre Kronor.

Bingen ropar "Kom till mig!"

Kom just hem efter en natts arbete. Gick himla bra. Väntar bara på att det ska börja synas på kontot också. Nåja, den dagen kommer ju också. :)
Ska snöra i mig nå krubb nu och sen bums i bingen. Har ställt klockan på 14 så jag tar mig upp i tid idag. Där efter 15 entrar jag Sweden! :D Då jäklar är det bara att ringa å surra hur mkt ni vill!
Sara Maria Persson ska nämligen handla på systembolaget idag, för första gången i mitt liv! Nästan så man blir lite nervös.

Ikväll kommer ju världens bästa kusin å Fina Lina hit. Då jäklar ska de drickas vin brudar, kvällarna 3 ska vinet flöda. Som jag har längtat.

Nää, magen skriker och bingen ropar!

Kino!

Då har man varit på kino i Norge då. Kino är bio!
Jag är helt kär i karln på duken, Jacob !!




Det vankas öl i Halden och jag är måttligt bitter för att jag måste jobba ikväll! Hade ju varit mycket roligare att gå ut å dricka lite bira en kväll som denna. Efter allsång å allt.. Nåja, fler kvällar kommer :)




1 dag kvar shalallaaaa!

Yesbox, i morgon smäller det. Då anländer västeråsare till Halden. Sweet!

Idag blev jag jätte arg när jag kollade mitt bankkonto! Tog ut 700:- för någon dag sen. Det är inte kul att måsta ta ut pengar här, 700 norska tog jag alltså ut, 838 svenska är draget från kontot! BAJS!!

Men men, nu ska jag hoppa i duschen sen äta..

Tele2

Tele2 må vara dom segaste som finns. Har inte fått mitt telefonkort än!! Och det är typ 2 veckor sen jag beställde det så borde ju få de vilken dag som helst! Hoppas i alla fall det.. Har inte råd att ha ett svenskt nr, är så jäkla dyrt!

I miss it!!

Saknar mitt långa hår!


Typ här gick de snett och jag klippte av allt!

Jag saknar alla våra galna fester!



Jag saknar min knäppa familj














Jag spyyyyyyyyyyyyyyyyyr!

Så mätt är jag! Men det var gott, sjukt gott!
Köttfärsås skulle jag nog kunna äta varje dag!! haha.

Hmm, undra om något är fel.

Herre gud vad jag sovit. Det är ju inte normalt. Men i och för sig så vet ju dom som känner mig att jag aldrig har svårt att sova.. Å att jag kan sova ganska mycket också.
Men hur som helst så igår när jag slutade jobbet så somnade jag väl där runt halv 9 tiden, sov till 12 alltså 3.5 timme. Sen var jag vaken hela dagen och gick och la mig vid 01, sov till 11.30 idag. Alltså 10.5 timmar. Sen gick jag upp å käkade, la mig i soffan å titta på tv, somnade och sov till 17.15. Alltså sov jag från typ 12 till 17.15 det vill säga 5.25 timmar..
Jag har alltså sovit hur mycket som helst!! Lär få svårt att somna i natt, men men..

Nu tänkte jag göra köttfärsås, som jag längtat efter den go maten. Och nu har jag lök hemma.. :)
Köttfärsås är ju min favorit mat, fast den riktiga favorit maten är mormors köttfärsås. Den är så otroligt himla god och jag vet inte vad det är som får den att vara så otroligt god men jaa, den är godast!
Därför ska jag köpa massa köttfärs tills då dom kommer, sen ska jag tvinga mormor att göra köttfärsås så jag kan frysa ner..
Farmor kanske jag skulle kunna tvinga göra bullar, eller palt. Eller, hmm.. Nå annat gott som hon burkar göra.

Nu ska sara laga maat!

Nära döden!

Herre gud vilket åskooväder det har varit i natt! Aldrig förr har jag varit med om nån hemsk åska och blixtrar.. Jag som vanligtvis inte är rädd för åskan blev nästan det. Herregud!
Jag fick ont i ögonen när man såg blixten och jag läste i tidningen att den slått ner 11 000 gånger (dock i hela norge) och att det registreras 1000 blixtrar i timmen (också i hela norge)
Men ändå, fatta!!!
Sen att jag bor på ett berg gör ju inte saken bättre, kände i fönstret när det åskade. Allt bara durrade..
Idag är det mulet och halv trist väder. Men till helgen ska det bli kanon! :D


De var där prickarna är som det var
värst och där den jag ritat den röda pricken,
det är ungefär där jag bor.


Nu ska jag ta mig nå och äta så jag slipper vara hungrig.. Sen vette tusan vad jag skulle gjort.


Det kommer bli legendariskt!

Jag har fått ett glädjande besked. Jag kommer inte sitta och ruttna i borgen i helgen. Världens bästa kusinvitamin kommer till världens ännu bättre kusin!! Som jag längtar. Inte nog med att kusin kommer, även Lina kommer!
I helgen blir det rock n roll brudar och de kan ni räkna med! Halden ska få vad de tål. Som Lina sa, Halden ska skaka och vi ska gunga!

Jag kan inte sluta längta till torsdag em/kväll!


Dock 4 år sen men lika vackra för det!

Middagen är serverad.





Idag fick det bli en smoothie ala Sara till middag.

Hallon
Björnbär
Banan
Fun Light saft
Mjölk
Äggula

Där har ni det magiska receptet!

Smaklig måltid!

Mitt hem är nystädat!

Sådär, då var det gjort. Det luktar gott och allt är skinande rent. Skönt! Nu kan jag med samvete ligga i soffan en stund. :)  Sitter just nu och äter jordgubbar. Jag kan säga er att Svenska gubbarna är godare än norska. Men norska duger helt klart också.

Hmm. Har nog inget mer att säga.. Bjuder på lite bilder på ett välstädat hem. :)


Till och med varit duktig å bädda!


Lycka att vakna upp till detta varje morgon!



LOVE - Alla jag håller varmt om hjärtat rymdes inte i fotoramen.
Men jag får knoga och byta ut bilderna!


20-års/avskedspresent från jobbet.




Kitchen


Ingen disk är ren lycka!


Yaaamii!

Svensk i Norge.

Inser ibland hur fort man tar efter ett annat språk. Kommer på mig själv flertalet gånger med att jag säger något norskt ord. Ganska trevligt faktiskt, norska är kanske det skönaste språket som finns och det finns en massa lustiga ord kan jag lova. Typ spindel heter eddekopp på norska.. Fråga mig inte hur dom får det till spindel, men de är de i alla fall.

Hemma i Sverige drar vi ofta massa skämt om norrmän och det som är ganska kul är att norrmän drar minst lika många skämt om svenskar. Endel roliga andra inte.

Svenske oppfinelser:
Oppblåsbart anker
Vanntett svamp
Brannskire fyrstikker


Ett exempel på hur norrmän driver med oss svennar. Ganska kul om ni frågar mig.

Siste nytt i Sverige. Den svenske Helsedirektoraten
har nå startet en kampanje før å fortelle de svenske
folket at røkning forkorter folks sigaretter
.

Ännu ett exempel på hur svenskar blir förlöjligade.

En annan sak jag tycker är ganska trevligt med Norge är att man inte säger "Hej då" när man skilljs åt. Utan man säger "Ha de". Att få ett "Ha de" känns mycket bättre än "Hej då" efter som "Ha de" känns mer positivt. Ganska ofta kommer det ett "Ha de bra ida" också. Mycket roligare att säga adjö när det har en positiv klang.

När jag jobbat hemma och går av mitt pass så kom det ibland "Ha de bra idag" eller liknande. Och jag sa självklart detsamma. Men det var inte alltid man fick höra det, här i Norge säger alla "ha en god vakt" när man lämnar jobbet. Detta känns också mycket mer positivt.

Kanske är norskan ett vänligt språk helt enkelt eller så beror det bara på att en norrman inte kan låta arg. Jag pratar mycket hellre norska och låter överlycklig dagarna i ända än att snacka finska och inte kunna låta glad å glättig!



Hör och häpna!

Sara Persson sov inte till 14 utan till 12! Hör och häpna, detta har nog aldrig någonsin hänt efter att jag jobbat natt. Just nu känns det som att jag går i nattmössan, men jag är vaken! Kan ju dock meddela att jag inte vaknade av mig själv, och inte heller av telefonen. Det var David som stövlade in å sa grattis.. Det var helt enkelt bara att he sig upp å fixa fika åt honom.
Det fick bli en paj liknande sak. Hade ju som sagt var inga pajformar så det fick bli paj i muffinsform, men det gick och gott blev det.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra av dagen. Kanske gå ut och gå en sväng och använda min nya häftiga sak!

Tack för alla gratulationer, och tack mamma och Jonas för presenten!

Sovasovasovasovasova!

Oj vad jag längtat efter just denna stund. Sova.NU! Har ställt klockan på 14 så hoppas verkligen att jag kliver upp och inte stänger av den och sover vidare vilket jag lika gärna skulle kunna göra. Det är kanske bra att vända tillbaka dygnet lite åtminstonde.
Får se hur det går helt enkelt.

Nu blir de att sova så de visslar om det!

Men ta slut då!

Den här dagen kan vi lägga till i historian som världens längsta dag. Tycker klockan går sakta som aldrig förr och ingenting vettigt sker heller.. Det enda av värde som händer idag måste vara VM-finalen.
Jag kan erkänna att jag ligger i sängen än, ser ingen mening med att gå upp. Har ändå inget bättre för mig. Tänkte baka en paj och trycka i mig å fira min födelsedag alldeles ensam, men det fanns tydligen ingen pajform i denna lägenhet.. + att det är söndag och allt är stängt.. Hmm..

Nu ska jag nog fortsätta ligga i sängen och dega ännu mer. Ungefär 19.30 planerar jag att stiga upp och lägga mig i soffan och tagga inför fotbolls VM.

Sen har jag även en rolig nyhet att berätta.. Nästa helg så kommer kusinvitamin! Då ska Sara Persson röja som aldrig förr.. Oj vad jag längtar. Hoppas på fin väder också!
hon sa just att det inte var säkert! men jag hoppas!

Äldre och längre

Ja, så sant som det är sagt..

Idag är den där dagen som skulle strykas från kalendern. Måste dock erkänna att jag sett framemot denna dag, kanske inte igår men för 1 år sen.
När man fyller 19 känns det som att världen ska gå under, man är mitt mellan allting. Man får gå på krogen och köpa öl men man får inte gå in på konsum södra och köpa öl. Hmm, märkligt kan jag tycka. Är man bara nog rik så kan man ju lika gott dricka sig full på öl på K3 som man gör hemma på sipp1an.
Skilladen är bara att när jag drack på sipp1an så fick jag inte köpa ölen själv. Men nu får jag det! Dock ska jag inte dricka öl på sipp1an för jag är i Norge.
Jag saknar sipp1an.

Jag blev idag ett år äldre och jag har även blitt längre. Inte direkt så att mina 175 cm har gått och blitt 180 cm. Det är inte så jag tänker.
Jag har fyllt 20 och jag har upplevt massor i mitt liv, mer än ni kan tänka er. Både på gott och ont kan jag dock säga, ibland känns det som mest ont.
Men det kanske är för att man inte uppskattar alla goda ting som sker och bara kommer ihåg dom negatvia, och oftast bara dom negativa man pratar om.

Jag har tagit ett stort steg och flyttat en massa mil från navelsträngen, min trygghet, hon jag älskar mest av allt och alla och hon som är min idol och förebild.. Jag kunde flytta för jag vet att även när jag kommer hem efter mina dagar i Halden så står Världens bästa Mamma med öppna armar och tar emot mig.
Det är på de här sättet jag har blitt längre, min lilla väska livserfarenhet börjar sakta men säkert att växa. Den var redan välfyld trodde jag men ack så fel man kan ha. Jag inser ibland att jag bara är en liten nu 20 år ung navi brud som tror sig veta allt vad livet innebär.

Nu ska den nyblivna 20åringen sova !

Vart man än i världen vänder så finns alltid polarbröd i dina händer!

Ungefär så kände jag när jag gick runt på Coop och samlade smått och gott till i morgon.. Kom på att jag behövde bröd och vad fanns där om inte POLARBRÖD?!
Jag skulle aldrig gå på affärn hemma å köpa polarbröd, jag äter knappt polarbröd hemma för det är inte något som tilltalar mina smaklökar längre. Men, nu fick jag syn på det! och som jag längtat till den dagen då jag skulle finna Lillen..
Jag stod där och valde mellan Pågen och Polarbröds speciella norska bröd gjort för barn! Det fick helt klart bli Lillegaupefot! Vad annars?!

Hoppas dom smakar mumms!




Jag tycker det är ganska festligt att detta bröd endast finns i Norge! :p

100710

Nyvaken och hungrig tjej.. Sovit som en stock idag och att jobba natten som var gick fint. Nu återstår bara 2 nätter till.. :)
Känns inte så normalt att äta kyckling till "frukost" kl19. Men är man hungrig så är man och jag tror jag stoppar snäppet bättre på kyckling än på mackor. Påtal om mackor så har jag kommit in lite för mycket i den norska matkulturen. Här i Norge har dom grymt konstiga matvanor kan jag lova er, dom äter inte lunch som vi gör utan dom äter brödskivor som dom säger.
Frukost- brödskivor
Lunch- brödskivor
Middag- MAT
Kvällsmål- brödskivor

Ja, man hör ju bara hur konstigt det är...

I morgon får ni alla komma och äta tårta på Pedercolbjörnsensgate 2C.. Jag bjuder jag lovar!! :)

Hmm, nej annars händer det inget vettigt i mitt liv..

Pözz!

Snälla, säg att du vill följa!

Är det ingen härlig människa där ute som sitter och drömmer om att se alla Sveriges gruppspels matcher i Handbolls-VM 2011?
Snälla säg att du finns där och att du vill följa. Det är inte direkt något billigt kalas, men det kommer bli ett kalas som man aldrig kommer att glömma!
En upplevelse för livet..

Säg att du finns där ute! :)

Jag blir så lycklig!!!

Felix har gjort en ketchup som är smaksatt med svartpeppar! Ni som känner mig och har ätit strips med mig vet att det är obligatoriskt för mig att äta stripsen med ketchup och svartpeppar. Den här ketchupen är ju som gjord för en stripsmeny!


Att så lite kan göra så mycket.

Känner mig som en ny människa! Jag har duschat.. Oj, vad konstigt de där lät. Men ärligt talat så var det ju faktiskt ett tag sen med tanke på att jag haft stopp i avloppet..

Tänkte ställa mig å diska nu och få i mig nå mat borde jag också göra.. Sen är de väl bara att pallra sig till jobbet skulle jag tro..

Nää, jag har inget vettigt att säga!

Ännu en dag har gått

och jag har legat i sängen och sussat så gott. Ska väl inte nämna när jag somnade, på tok för sent i alla fall.. Sen vaknade jag runt 8 av att de bankade på dörren, då kom vaktis å fixa avloppet.. Eller han fixade inte så mkt, han kollade å sa att det inte var stopp. Sen så hällde han nå i avloppet också.. Trevlig farbror som surrade på med en allt för trött Sara.
Sen gick han och de tog inte allt för lång tid innan nästa snubbe kom. Släppte in han och sen gick jag raka vägen och sov. Ingenaning hur länge dom höll på eller vad dom gjorde. Jag sov!

Nu tänkte jag slå på en film och hoppas på att jag somnar lite till. Ska jobba i natt..  Måste äta något också, magen skriker efter krubb.. Men de ska jag fixa också..

Tråkigt inlägg jag vet!

Upp och ner, ner och upp livet känns som en galen tupp...

Hmm, ja. Jobba natt har ju sina fördelar, typ ob-tillägg.. Men även sina nackdelar, typ inte kunna sova på natten!!

Jag gick och la mig "tidigt" med tanke på vad klockan var när jag steg upp. Nu har jag väl legat här och snurrat i ungefär 4-5 timmar och inte kunnat somna än.. Riktigt irriterande!!
Dessutom känns det ovärt att sova nu eftersom det kommer el-killar om nån timme.. Plus att jag måste ringa hyresvärden eftersom mitt avlopp inte är fixat..

Hmm.. Och hungrig är jag. Insåg att jag bara käkat ett äpple och 2 hårdmackor med skinka idag (eller igår blir de ju).

Nää, nu ska jag stoppa nå i magen å sen vette fan vad jag ska pyssla med..

Verkligheten slog mig just..

Födelsedagen närmar sig med stormsteg. Jag insåg just att detta kommer bli min första födelsedag utan dig. Du kommer inte ringa (i och för sig har du kanske aldrig ringt men har alltid fått hälsning från dig). Jag ska bli 20 år utan att du kan vara med. Jag vet att jag innerst inne inte accepterat att du är borta och det kommer ta himla lång tid innan jag gör det.
Innan jag for till Norge så hälsade jag på din grav. Jag satt där en stund och pratade med dig. Det kändes som att du hörde, jag tror du hörde. Jag berättade vad jag skulle göra, och jag vet att du log mot mig. Jag kommer ihåg på Gryta att du frågade om jag skulle fara till Norge och jobba och jag vet hur stolt du hade varit över mig om du hade funnits kvar. Inom mig finns du alltid kvar och det är delvis tack vare dig jag är här nu. Jag tänker på dig nästan varje dag Älskade Morfar.
När motgångarna kommer är det tanken på dig som får mig att räta upp ryggen och kämpa vidare. Jag ska fan i mig klara det här.


Jag älskar dig!

action och svett!!

Fick brev idag, eller paket närmare bestämt. Jag tror det var meningen att jag skulle öppna paketet på söndag. Men jag är så sjukt nyfiken så jag kunde inte hålla mig så jag öppnade..

Det jag fick var något som heter Nike + iPod. Någon slags tränings grej som jag inte riktigt är så bra på att förklara för jag vet inte riktigt själv hur man använder den riktigt.. :p
Men man kopplar in en sak i iPoden och lägger en liten sensor i skoj. På mina häfiga och grymt sköna nike air skor finns det ett speciellt litet "hål" under sulan där den ska ligga.
Sen när man är ute och går/springer så mäter sensorn hur långt man sprungit, hastighet och tid.. + hur många kalorier man gjort av med.
Så det var bara trä på sig skorna och sen he sig ut.. Jag valde att ställa in "grejen" på 100 kallorier. (jag hade ingen uppfattning om hur många det var riktigt) så då när jag gått ett tag så sa den att jag hade gjort av med 50 kalorier och var halv vägs. Då insåg jag att det var mesigt med 100 kalorier, men jag gick tills jag förbrännt 100 kalorier så jag körde 300 till!
Så det försvann alltså 400 kalorier..
Nåja.. Skönt var det i alla fall

Sen när jag närmar mig mördarbacken så kör brandbilden om mig, och upp på min gata. Dom stannade mitt i backen och tacka gudarna för att handbromsen funka! Gick in i ett hus ut kom en kvinna och sen gick hon in igen så de kan ju inte ha varit så värst stor brand.


Före


Efter



Som ett barn på julafton!




Grejen i skon.

Nu ska ni dock få höra det roligaste av allt med denna härliga motionsrunda! NÄR JAG GÅR INSER JAG ATT JAG HAR STOPP I AVLOPPET OCH INTE KAN DUSCHA!


En gång tänkte jag en tanke men då slog tanken mig att tanken var fel.

Jag tänkte just ställa mig och baka. Men så kom jag på att då går de ju en massa ström och de är ju tydligen inge bra.. SKIT !! Norrmän är otroliga!

Norrmän alltså!!!

Ja, för de första så går jag och lägger mig ganska sent och sover ganska länge på dagen..
Men de hör inte till de jag ska berätta.

Jag låg å sov som allra bäst där vid 7.30. Då knackar det på dörren de var bara he sig upp och öppna dörren.. Där står någon gubbe med nått konstigt i handen och frågar något om el.
Ja, sa jag- Varmvattnet funkar inte och några eluttag är dåliga..
Jag fick för mig att han var vaktmästare och jag hoppades att han skulle rensa mitt avlopp också. Men nej, han tackade för sig och gick.. Hmmm..
Sen fick jag sova 2 timmar och sen knackar det på dörren igen. Där står denna gång 2 yngre killar med massa el-grejer.. Öppnar släpper in dom och dom kollar mitt el-skåp å diskuterar på norska. Jag försöker hänga med fast det går dåligt.. Förstår att det är något som är brännt och att dom ska fara..
Sen for dom och kommer tillbaka efter några minuter igen, då är det ytterligare en snubbe också..
Jag vet inte riktigt vad dom diskuterade, fast den 3 snubben sa att jag skulle vara utan el till i morgon?! Hur tänkte dom nu?
Jag måste duscha, verkligen måste!!
Jag är inte helt utan el, fast dom bad mig att inte bruka så mkt el. Fast utan tv och dator har jag ju inget liv!!

Sen så kan jag tillägga att jag blev inte rädd för spindeln mer än för en minut..




Så här känner jag mig idag!

Om man bara har en fobi så kan man lika gärna skaffa sig en till.

Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö! (eller nej de gjorde jag inte) Jag har aldrig varit rädd för spindlar och haft svårt att förstå dom stackarna som är det. (Dom har nog lika svårt att förstå hur jag kan vara skraj fåglar.) Hur som helst gick jag på toa sen tvättade jag bort sminket och när jag var påväg ut ur badrummet ser jag något som ser ut som en "tuss" på golvet. Jag går närmare å kikar vad det är för något, och där ligger den största spindeln jag någonsin sett!!
På jobbet frågade dom om jag var rädd för spindlar och som tur är så är jag ju inte det. Det är tydligen massa spindlar där och dom är inte små heller..
Nåja, jag dödade spindeln och sen var jag tvungen att fota den.. Så här ska ni få se hur BIG den är! La en tops brevid för att man skulle se hur stor den är.. Dock upplevdes den MYCKET större i verkligheten.




Du finns alltid med mig.

Det har inte gått en dag utan att du finns runt min hals. Var dag tar jag på mig det när jag ska någonstans. Det får mig att inte sakna dig fullt lika mycket som jag annars skulle göra!
Tack tack tack! Du är bäst! <3



I love you!

Jag spyyyyyyyyyyyyyyyyyr!



herre gud vad jag skrattade!! Norrmännens svar på Fredagsmys!

Min plan!

Jobba röven av mig, sen göra något jag alltid drömt om i maj 2011 eller i augusti 2011. Inte bestämmt riktigt när jag ska förverkliga min dröm men under 2011 ska det i alla fall göras!




ps. Spanien gjorde just mål. ds.



Det känns som att livet är påväg åt rätt håll. Jag gör det jag vill göra, jag trivs med det jag gör. Och egentligen stör det mig inte speciellt mycket att vara 140 mil hemifrån. Jag är glad, lycklig och tacksam och det ska jag fortsätta vara.
Jag har just nu mina hållplatser som jag väntar på ska komma. Timmarna springer iväg, dagarna flyter förbi och snart har det gått en vecka. Mina hållplatser som jag väntar ska komma det är när mamma, jonas, mormor och farmor kommer. (hjälp vad konstigt att inte skriva morfar!)
Sen hoppas jag för fulla muggar att Linda C/O kommer också. Sen ska även CissiLussan komma. Det är dom jag vet säkert, absolut säkert. Eller nej, Linda är lite osäkert, men jag hoppas!!
Sen HOPPAS jag också att alla ni andra också tar er ner och hälsar på. Det skulle värma i hjärtat!

Nu ska jag fortsätta vara fotbolls nörd.

Juste, jag har hittat mitt smultronställe. Massor av smultron växte det där, och oj vad dom var goda!

HAHAHAHA!!

LÄSTE JUST INLÄGGEN JAG SKRIVIT! FI FAN VAD STAV FEL! HAHAHAHAHAH jag skyller på att jag hade jobbat natt. ;)

Fotboll!

Soff häng och semi-final. Jag önskar tyskarna lycka till. Dock tror jag det blir tungt för tyskarna.

Annars händer de inte mycket, var tänkt bio men filmen gick inte 18.30 vilket vi trodde. Fotboll fick det bli i stället. Helt OK.




Jag har en plan.

Den är bäst!! :D

Pedercolbjörnsensgate 2C 1767 Halden.

Ja det är min riktigt adress och inte något jag hittat på! haha!

Jag blir så lycklig!!

I morse så ringde telefonen där vid 9. Det var nå internet snubbar som skulle komma och fixa mitt internet.. Jaja, tänkte, bättre dom kommer nu än om en vecka. Så det var bara stiga upp å släppa in 2 snubbar..
Dock inte därför jag blir så lycklig.. :p

Sen när dom hade gått så kollade jag varför de var så lite plats på min hårddisk. Då såg jag en mapp Windows.old så jag kollade naturligtvis vad det var. Och vet ni, det var min gamla dator!! :D snacka om lycka. Jag trodde alla bilder hade fursvunnit putsväck efter att Danna installerade om hela skiten..
Åååh, jag är så glad! Nu kan jag titta på massa bilder om jag vill!!

wiiiiiiiiiie!

Sen ringde jag hyresvärden så dom ska fixa avloppet i morgon. Alltså ingen dusch idag.. Hmm.. :/ Nåja, de borde väl gå bra att vara små äcklig! :p duschade ju igår för tusan.. :)

Nu tänkte jag att jag skulle göra nått åt min frisyr och tvätta bort den gamla mascaran.. :)






Mamma!!

Ta med min hårfön hit också!! Lockigt hår börjar bli uttjatat!
Puss!

Jag kan inte rabbla upp er alla på en & samma gång.

Hej å hallå.. Kom just från nattens arbete och har intagit ryggläge under täcket.. Skönt som rackarns.

Rubriken får tala för sig, jag saknar er där hemma och om jag förstått det rätt så har vissa tagit åt sig av det inlägget där jag skrev att jag saknade mamma och cissi. Självklart saknar jag er alla. Hur kan man tro annat?
Men det är ju inte så att när jag har hemlängtan så kommer det upp 100038 personer som jag saknar. Det är oftast bara ett par tre stycken som jag tänker på för stunden. Nästa dag kan det vara helt andra personer som cirkulerar i bollen mellan axlarna.

Men du ska veta att jag saknar dig... (du är ju trots allt en av dom som jag haft längst!)




Det är inte alla som är så här snygg på jobbet!

Snart är de dax

för ännu en natt på jobbet.. Sista natten. Dock inte sista för veckan, men för några dagar. :p Jobbar även fredag-lördag lördag-söndag och söndag-måndag. :) Pengar pengar..

Ser fotboll och är mkt road av det, finalen börjar närma sig. och finalen går på ett historiskt datum, nämligen 11 juli. Ni vet de där datumet som ska strykas ur kalendern. Det roliga är att jag faktisk måste baka en tårta, för jag har faktiskt 1 gäst dagen till ära. :)

HAHA! Jag trodde uruguay låg i afrika. Hmm, skolkade nog geografilektionerna.. :p


Ha de !

Personrekord

Tror aldrig jag legat i sängen såhär länge. Men oj vad jag gillart! Nu blir de dusch och sen få i sig nå mat. Inatt väntar ännu en natts jobb.

Morsning4vägskorsning.

Oj vad jag sovit gott i dag. Ligger fortfarande kvar i sängen och tänkte nog göra det ett tag till med undantag för toalett besök såklart.
Har just sett Wallander- Indrivaren. Bra film, och spännande också. :) Pax Pontus för fan! ;)
Tror jag ska se ännu en film nu och hoppas jag somnar lite också. I am Sam blir bra att slappa i sängen till.

Jag vet att jag skriver helt ointressanta saker, men ofta jag bryr mig! HAHAHA (intärn skämt sen midsommar)

aaeeeeeeeeeeeh jag spyyyyyyyyyyyyyyyyyr!

ha de

Då säger vi godnatt då, eller kanske goddag?

Nu har jag jobbat färdigt de här passet.. Himla duktig jag är alltså.
Sara tar sig en prommenad i Halden för att leta rätt på en brevlåda att posta breven i. Hittar tillslut en efter många om och omvägar. Går där och funderar på vad jag ska göra av kvällen, och jag ser soffan framför mig. Sweet var min första tanke..
Sen ringer telefonen klockan är då ungefär 22.20. Det var ett norskt nr och även en norsk röst som frågar om jag tänkte komma på jobbet.. Hmm säger jag, är inte jag fri ikväll? Nej säger den norska rösten, det står på turnusen (schemat) att du jobbar. 
Happ, jag kommer blev mitt svar..
Till saken hör att jag då var på bron över bäcken (älven) och de är en bit hem, + mördar backen som dödar alla ben !!
Så de var ju bara att lägga på ett kol, och de gjorde jag. Och svetten rann kan jag lova! Men jag kom till jobbet och jobbade min natt, blev bara 15 min försenad och får helt OK betyg av mig själv!
Nu är jag värd en hel dags sömn!

Jo juste, till saken hör att jag missuppfattade mitt schema. Hemma i Svearike så läser vi schema på följande sätt:
Står det att du jobbar måndag, då går du på måndag och slutar tisdag morgon.

Såhär läser man ett schema i Norge:
Står de att du jobbar tisdag betyder det att du går på måndag och slutar tisdag.

Fråga mig inte hur dom tänker, men fel tänker dom i alla fall..

Min adress:
Pedercolbjörnsensgate 2C 1767 Halden

Kan man tänka sig

Att man kan bli så glad av att träffa nya människor och få skratta i en halv timme. Riktigt kul faktiskt!

Tack för maten David, och tack för i kväll :)

Äventyr

Yes ni läste rätt, jag ska ta mig utanför murarna och träffa människor!

Mooor!

För över pengar till din dotter! Hon behöver stålar!


Inte varje dag.

Man blir bjuden på mat i Norge! :)

Hej Sverige!

Idag har jag faktiskt varit ute och köpt vykort. Nördigt, jag vet. Men de är samtidigt lite gulligt tycker jag. Dock är det inte många som får kan jag säga er. Det är nämligen bara farmor, Regnbågen och Linda Östman som fått äran till ett vykort.

Snart så dimper dessa ner i 3 brevlådor. :)


Undra vad frimärke heter på norska!

Måste ju på byn och köpa ett brev och frimärke. Sitter just nu och undrar om frimärke heter frimärke på norska. Hmm. Jag får googla helt enkelt.

Ge mig maaaaaaaaaaaaaaaaaat!

God morgon världen.

Ligger fortfarande här, ryggläge under mina leopard sängkläder. Skönt som rackarns är det också.
Om jag ligger här nog länge kanske min fisk kommer med frukost på säng. Det hade helt klart varit nå. Fatta, en bricka med: The, mackor, fil, flingor, äggröra å massa sånt gott å bara vräka i sig.. Ååååååh!!
Jaa, jag är vrål hungrig på morgonen och kan äta massor.. :p

Nej, ska väl börja stiga upp skulle jag tro.. Se vad dagen har att erbjuda för något trevligt.. Måste ringa lite samtal i alla fall..


4 minuter & 45 sekunder

Det var du värd! Som jag saknar dig och våra kvällar! Snart får vi uppleva dom igen! Jag längtar!

Då var denna kväll slut.

Jaha, då var de natt då. Lika bra att gå och lägga sig skulle jag tro..
Ny dag i morgon och förhoppningsvis har den något att erbjuda.

Sov gott för d ska jag göra!

Ingen lök ingen köttfärsås.

Hade tänkte göra köttfärsås till middag idag. Men insåg snabbt att jag inte hade någon lök och nej, det går inte att göra köttfärsås utan lök!
Att vara utan lök är ju ingen big deel tänkte jag, de är ju bara gå på coop å köpa en lök. Nää men juste, i Norge är allt stängt på söndagar! Jaha, de är bara göra det bästa av situationen så det blir korv och spagetti till middag. Det är ju inte helt fel de heller må jag säga.

Jag borde diska, men de ids jag inte göra just nu så de får vänta tills efter middagen..

Sen så längtar jag till den 16 juli då världens bästa kusin kommer hit! Oj vad vi ska ha roligt. Å när hon kommer så är förhoppningsvis världens bästa Linda här också!
Jag längtar!

Juste ja, träden där som jag hade tagit kort på, dom påminde mig om alla sommrar i Jokkmokk på Tallholmen.. Jag saknar det!

Nu ska jag minsan diska och sen steka korv och koka spagetti! MUMMS!

Bilder i massor! :)


Jag och dessa två tog en prommenad på borgen :)



Jag såg många konstiga träd under min vandring




De här är min toa, bilden är taget genom fönstret i dörren




Självklart lever sonen



Mitt stökiga kök (tur att disken inte syns)



Jaa, nu har ni fått se lite hur jag har det.

Just nu sitter jag här och luktar svett, riktig aprunk. Har faktsikt varit ute å gått. :) Himla duktig jag var alltså, gick runt hela borgen typ.. Nej, nu ljög jag. Jag gick runt en bit av borgen och upp en bit också. Solade gjorde jag också.. :) Skönt kan jag lova.
Har just ätit mellis och ska snart hoppa i duschen.. Gruvar mig lite varje gång, för de första så är de typ inge varmvatten? och sen så är duschkabinen läskig.. :O
nåja, färdig skrivet för denna gång.

Ha de ;)

1 vecka, 7 dagar, 358 dagar sen sist, första och sista gången i mitt liv!

Låg just i sängen (ja, jag ligger kvar i sängen kl14.30!) och funderade på vad jag ska göra idag. Baka kanske kom jag på. Dock slog det mig också att om jag bakar så är de ju bara jag själv som måste äta upp det, vilket inte kändes så lockande..

Idag är det alltså 1 vecka, 7 dagar, 168 timmar (och en jävla massa minuter) tills jag fyller år. Det är 358 dagar sen sist och det är första och sista gången i livet jag kommer fylla 20.
Jag får för mig att dom flesta längtar tills dom fyller 20. Den sista anhalten i livet liksom, systembolaget. Just nu känner jag inte alls att jag längtar, det kommer inte alls vara någon speciell dag. Den 11 juli 2010 kan vi lika gärna stryka från kalendern.

Som det ser ut nu skulle jag kunna ligga i sängen hela dagen och bara lyssna på Melissa Horn. Men nej, det ska jag inte göra. Jag ska ut å gå.. Borgen here i come!

Ska ta lite kort och lägga upp. Har absolut inga bilder på datorn, annars hade ni kunnat få se lite sen när jag, E och C var och hälsade på här i Halden. :)

v28

som jag längtar, som jag hoppas!
<3 Saknar dig!

Hemlängtan?

Nej, inte än tror jag, hoppas jag!
Men jag saknar tryggheten som man alltid har hemma. Så fort man känner sig ensam så är de bara att ringa någon eller fara och hälsa på. Just i helgen har det varit jobbigt. Jag har varit hemskt hemsjuk och saknar folket där hemma. Mest Cissi å Mamma. Men nej, negativa tankar får en på dåligt humör. Positiva tankar får mig att se framåt.

Nog fan ska jag fixa de här, de kan väl inte vara värre än att ja, jag vet inte vad. Men så svårt kan det ju inte vara att flytta till granlandet i väst?!

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på bra väder i morgon. Då ska jag nog bege mig upp på borgen och sitta där och njuta av livet ett tag.

På återsende. Ska sätta kameran på laddning också så ni får se lite bilder på mitt hem osv :)

Ny favorit!!

Har just ätit middag, snacka om att det vart en lyckad måltid!! Längesen jag åt något så gott tror jag.
Hur som, middagen bestod av:

Hemma gjord hamburgare
Coleslaw (köpt)
Tomat och paprika
Färska champinjoner.


Till saken hör att jag avskyr köttfärsbiffar och jag var rädd för att hamburgaren skulle få liknande smak. MEN det fick den absolut inte.
När jag gjort köttfärsbiffar så har jag alltid haft ägg och ströbröd i, men nu använde jag bara vatten och kryddor för att färsen skulle ta ihop.
Sen var de självklart bara att steka burgaren.. Jag stekte champinjonerna också.

Nää detta var verkligen gott och himla snabbt gick det också, sen så inbilar jag mig att det var nyttigt också.. haha..

Annars så ser jag fotboll av någon anledning, är inte särskillt intresserad. Men det är tro det eller ej en ganska spännande match.
Jag väntar också på att Cissi ska komma in på face så vi kan surra lite. :) Saknar den tösen massor mycket!

Nää mina vänner, prova den där maten, riktig succé!

ps. tyskland gick till semi. d.s

Simma lugnt!

Nu kan fiskarna simma bäst dom vill :) Nu slipper dom den där förfärliga limegröna bunken som dom fått bo i en vecka! :p

Morsningkorsning.

Ny dag och nya äventyr.. Har vaknat för ett tag sen, gjort mig frukost och nu har jag även ätit upp min goda frukost.. Intressant att veta va? :p

Ska väl ta å hoppa in i duschen och sen göra mig klar för att fara till Sverige igen. :p På tal om dusch, så är min duschkabin svin läskig till å med hål i den!! :o

Jaa, annars har de inte hänt nå sen jag skrev sist :p

8dagar tills jag ska fira min födelsedag i min ensamhet!

De är väl lika bra!

Lika bra att skaffa en blogg så ni där hemma kan se hur jag har det. :)

Än så länge flyter livet på bra. Jobbar och står i. Fritid har jag ännu inte hunnit se så mycket av.
Det skulle väl vara idag då, alltså fredag. :) Dock hade jag jobbat natt så sov till 15 och sen drog jag in till Norby för att handla lite käk och prylar som jag behövde. Jag hittade till och med. Ganska stolt över mig sjävl. Sist jag skulle dit körde jag ju för tusan fel, hamnade i svinesund. Dock fanns de en mataffär där också så det gjorde ju inte allt för mycket.

I morgon tänkte jag också fara in till köpcentrumet. Måste köpa en fiskskål till mina små barn. Den gick tyvärr sönder då jag öppnade bildörren. :( Så just nu bor firrarna i en limegrön bunke och det kan inte vara allt för trivsamt. hehe.

Annars i kväll så har jag fixat lite här i lägenheten. Fått det å se lite trevligare ut med mina egna prylar.
Ska ta kort någon dag och lägga upp. Måste bara hitta kameraladdaren å sen ska de fixas.

Nu tänkte jag väl ta å krypa till kojs och sova andra NATTEN i här i Halden. (Annars har jag bara sovit på dagen)

Lev å må !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0