1-0 till Sara!

Jag vann! Fan vad glad jag blir, jag ska bli snygg i håret! Jag ska bli långhårig! :D Wooohoooo!
Nu längtar jag bara tills håret ligger i min brevlåda och jag får sätta fast det! :D

Nu blir de att krypa till kojs, i morgon blir de nordby och kolla efter den där tröjan jag vill ha! :)

1 timme 40 min kvar!

Sen hoppas jag på att jag vunnti en auktion på tradera! :D

B&J

En till sak som jag ska äta när jag kommer hem är B&J glass. Jag kommer säkert få sjukt ont i magen men det kommer det vara värt!




Se så gott det ser ut!

Tradera är en fälla!!

Fällan är att det ofta kan bli väldigt dyrt! Hoppas bara jag vinner dom sakerna jag har budat på nu, för då jävlar kommer jag bli riktigt fin! :D
Hoppas, hoppas, hoppas! Och jag håller tummar och tår! :D

Mat!

Har just tryckt i mig lite krubb. Fy fan va gott de blev! Stekte svamt och köttbitar och sen hälde jag på med grädde och blandade i glasnudlar och minimajs! Mummmmma säger jag bara!

Facebook krånglar som tusan å jag kan inte ens få upp sidan? Hmm, bajs internet!

Mätt som en fläskpadda ska jag lägga mig å kolla på film/tv. Tänkte gå en promenad, men efter att jag gick till affären tidigare så kände jag att mitt knä inte pallar.. Knät råkade lite illa ut i lördags om man säger så.

Nåja, bäst att vila sig i form. Jo juste, idag har min hyresvärd satt upp namnlapp på min postlåda! :D
Jag bor tydligen på Pedercolbjørnsensgate 2B (inte 2C).

Skicka brev de är kul ! :D

Jag överlevde!

De gick fint. Han skulle kolla igeonom mina papper och sen höra av sig nästa vecka för att boka tid för intervju! Hoppas på det bästa! Livet skulle vara underbart med 2 jobb!

Ladda!!

Snart bär det av att söka jobb. Bara ladda upp batterierna lite!
Jag hatar att prata med människor jag inte känner, det får mig att bli osäker. Jag blir ännu mer osäker när jag ska prata med människor jag inte känner och jag inte pratar samma språk som dem. Grymt jobbig situation om ni frågar mig.
Men det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata med okända människor, och det är genomom att prata med dem.

De värsta som kan hända är ju att jag får svaret; Nej tyvärr, vi behöver inte någon som jobbar extra just nu.
Bäst vore ett glatt Ja, när kan du börja!?

Nåja, skriver sen hur det gick! :)

Ibland blir jag förvånad själv!

Eftersom jag gick och la mig i tid i går tänkte jag att jag ställer väckarklockan på 10 och ser om jag vaknar då. Jamenvist gjorde jag det, nästan så att jag var pigg dessutom. Helt otroligt! Jag är nästan stolt över mig själv, eller kanske mest chockad! :p

Nää nu blir de frukost och sen är de dags att vakna lite till liv!

Exakt precis NU!

Exakt precis nu saknar jag Älvsbyn sjukt mycket.

Jag vill gå ut och gå mitt i natten på dom vägarna jag känner igen sen barnsben, jag vill andas den norrländska luften, jag vill se alla som ligger på raggen, jag vill bara sitta vid köksbordet på Sippgatan och äta middag, jag vill sova i min egen säng nere i förrådet tillsammans med den högljuda frysen, jag vill äta äckligt polarbröd, jag vill vara i Lillkorsträsk i ladgårn och bara vara med kossorna, jag vill ringa en kompis och bara surra för att sedan mötas upp och göra ingenting, jag vill basta i stugan och sen sova i stugsoffan, jag vill se vår bil och eventuellt ta en tripp med den bara för att, jag vill bara få den där varma kramen av mamma, men mest av allt vill jag vara hemma på onsdag när lillebror blir 18 år!





Tänk att du blir 18 år, älskade, hatade lillebror! ♥

Hjälp mig!



I want it so bad! SO BAD!



Den var slut på MiM, hjälp mig hitta den på internet!


jag blir så här arg om jag inte hittar den
¤"#&(/&%¤#"!!"#¤%&/()(/&%¤#"!½!"#¤%&/()(/&%¤#"!½"#¤%&/((((/&%¤#"!


Woohooo!

Har städat hela läggan, och jag har tvättat all tvätt! Är jag inte förjävla duktig så säg? :)
Gjorde även käk, var sjukt sugen på pasta och skinksås. Dock hade jag inte alla ingridienser hemma, men man tager vad man haver.. Tog lättkesella ist för creme fraich eller grädde, jag kan säga att det INTE är att rekomendera! Allting skar sig och såg så äckligt ut att jag inte åt det.. Riktigt snuskigt såg de ut!
Så jag käkade bara pastan, men mätt blev jag hur som helst.

Snart är det dax för ännu ett avsnitt Fångarna på fortet och jag ska nog bara mysatv i kväll.

Hoppas mamma har köpt den där tröjan å skickat med Jocke och Anna!!

Woops!

Menade självklart inte att jag ville käka skorv! Hehe! Var skrov jag menade. Men eftersom ni inte är hjärndöda så hoppas jag att ni fattade det.


Jag har skaffat mig ett norskt numer, så dom som inte har det och vill ha det kan ju höra av sig. Känner inte att jag vill skriva ut det på bloggen för alla mina 2500 läsare!

Vet inte vad jag ska skriva om riktigt, händer inte allt för mkt. Jag har sovit sjukt skönt i natt och riktigt skönt att sova i sin egen säng igen. (Inget fel med Jannas säng, men en 120cm säng blir liten efter ett tag.)


Men en sak som jag vet är att jag vill ha denna kofta! Så jag tycker min mor kan köpa den åt mig och sen skicka den med Jocke och Anna som flyttar i morgon! Hörde du det mamma?! Koftan finns på mim har jag läst!




Ge mig svensk (norrländs) mat!

Jag längtar hem ibland, idag har jag mest längtat hem till maten. När jag kommer till Älvsbyn ska jag äta; Tacos, skorv (grillen), palt och pizza (aramo). Tacos kan man inte käka själv därför har jag inte ätit det på snart 3 månader, skrov här är inget att jämnföra med, inte ens samma liga som grillens skrov. Palt blir godast om Jonas eller farmor gör den och pizza från aramo är det också något speciellt med.

Är säkert något mer som jag också är sugen på men inte som jag kommer på nu i alla fall.

Home sweet home!

Då var jag hemma i Halden igen. Jag har haft underbara dagar i Jessheim tillsammans med Janna. Vi har haft det himla mysigt och surrat om allt mellan himel och jord. Skönt att äntligen sitta och snacka skit med en tjej i samma ålder som en själv. Och dessutom kommer vi grymt bra överens!
Tack för i helgen ♥


Hmm.

Finns mycket jag vill skriva. Men jag væljer att inte gøra det..

Jag fick ont i hjærat!

Ænnu en uppdate från Jessheim.

Sitter på Jannas jobb och Janna børjade just jobba.
Åter en dag då jag ska førdriva tiden med att springa i affærer och dricka kaffe. Trevligt så det står hærligt till.

Jag tycker det ser himla mysigt ut nær det kommer lite norska bokstæver hær och var.. Hehe!

Har som inget att skriva, i morgon blir det krogen och søndag drar jag hem till Halden igen. :) Ikvæll ær det tydligen nå miss scandinavien hær. Vet inte om vi ska ut eller inte. Dock lær man ju inte ha en chans mot dom brudarna som ær smala, snygga och har silikontuttar. (inget ont menat mot smala, snygga och silikontutts brudar, jag gillar dom! I alla fall saknar jag och tycker om en extra mycket!)

Vet inte riktigt vad jag ska komma med, inget skulle jag tro..

Så dærfør sæger jag

HA DE

Jag lever!

Jag har inte døtt eller glømt bort att blogga, jag ær i Jessheim hos Janna.

Vi har det allmænt trevligt och jag kænner hur skønt det ær att prata svenska med en jæmn årig tjej som också ær från norrbotten..
Varfør har vi inte umgåtts tidigare kan man ju undra.

Idag har jag bara sprungit runt på køpcentret dær hon jobbar och nu lånar jag hennes jobbs dator, Janna å dom har inget internet..

Återkommer nær jag kommer hem på søndag, senast.


Ha de!



Jessheim!

De blir av, jag blir så glad! Äntligen ska jag få umgås med en svensk tjej som är minst lika galen som det jag är!
Jag längtar som fan!
Ska som sagt på jobbet i morgon å höra om jag kan jobba nått i veckan. Om jag inte får nå extra jobb så drar jag till Jessheim direkt när jag fått besked!

Denna helgen kommer vara den roligaste på länge!


Konstig eller bara nyfiken?

Någon dag/vecka sen såg jag att min faster (inte min riktiga, men låstas) käkat thai-mat. Då blev jag såååå sjukt sugen på vårrullar. Tillsaken hör att jag aldrig förr tyckt om vårrullar. Men före jag flyttade så blev jag bjuden på otroligt god thai-mat av mina kusiner (inte heller mina riktiga, men de känns som de) Då stod vårrullar på menyn och jag tyckte faktsikt det var otroligt gott. Kanske för att dom var hemma gjorda. Men ändå. Det var gott!
Johanna har lovat mig vårrullar när jag kommer hem, och det ser jag framemot.

Nu i kväll såg jag nått om sushi på tv. Då blev jag sugen på att smaka de också. Har ätit det en gång, men det var på ett taskigt buffe bord där 100 andra också tog mat. Det varken kändes så häftigt eller smakade så bra. Men jag skulle vilja få en positiv upplevese av sushin också. Som jag fick med vårrullarna.
Då är ju frågan, ska man göra sushi hemma och då kan man ju välja vad man vill ha i, eller ska man käka de på resturant?
Tips tack. Och vad för nått ska man beställa? Jag gillar ju gravadlax, räkor, kräftor å sånt. Det enda jag är skeptisk mot är fisk.





Vi vill ha soooool!

Kan det aldrig sluta regna och blåsa!? Orka sånt här väder hela dagarna!! Eeeh, neeej!
Frågan är vad man ska göra i morgon om det är pissväder, ska väl tillbaka till jobbet och hoppas att chefen jobbar så jag kan kopiera mina papper. Sen å söka ytterligare ett jobb så jag får jobba massor :)
Kanske blir en sväng till Nordby också, kylen skulle behöva en påfyllning. Annars vet jag inte vad man ska pyssla med riktigt.

Min mormor måste vara den bästa mormorn i hela världen! I love you!! ♥

ååååååh!

PISSVÄDER!

Svenska vädret vs. norska vädret!

Hemma i sköna svearike är hösten underbar! I alla fall i norrland. Jag tycker hösten är mysig och sådär lagomt mörk och grå. Man sitter inne med en te-kopp och massa ljus tända, allmänt mys bara.

I Norgelandet där är det piss väder, regnet öserner, det blåser storm, det är säkert kallt också. Det är inte sådär mörkt som det är hemma.
Jag sitter i min lägenhet och hör hur regnet smattrar mot fönstrena och blåsten viner!

Tänkte ta tag i städandet.. Hmm.. Har dragit ut på det alldeles för många dagar nu..

Var nyss till jobbet och skulle höra om det fanns några lediga turer, hon som sköter de var inte där. Sen skulle jag kopiera mitt cv och personliga brev som chefen har. Men hon var inte där heller... Hmm. Får hoppas dom är där i morgon!

Ibland har jag så konstiga drömmar!

Jag vaknade av väckarklockan kl11 typ. Sen halv sov jag till 12. Och när jag halv sover drömmer jag oftast ganska mycket.

Jag var i Älvsbyn, det var just uppe i Teaterprojektet tiden. Jag hade sett repitionen och skulle sedan gå till jobbet på Regnbågen. Av någon konstig anledning hade jag med mig Jiddra . Vi gick där upp för lååååånga backen i godan ro, Jiddra var lös som vanligt. Sen hör jag hur det kommer tunga fotsteg bakom mig, jag går snabbare men inser att stegen kommer ändå i fatt mig. Jag går då sakta och tänkte släppa fram personen bakom mig eftersom det är ganska smal trottoar. Då ser jag att det var en mega äcklig man som stannar och ska börja prata, jag säger att jag har bråttom till jobbet och inte riktigt har tid, tyvärr. Han ger sig inte, då säger jag att om du inte slutar kastar jag nycklarna på dig. Jag tog hunden och sprang till Forum där mamma och några fler var.. Sen skulle jag ringa till C på jobbet och förvarna ifall att han skulle komma upp till Regnbågen. Jag skulle gå in på hitta.se men dom hade tagit bort den sidan och kvar fanns bara Facebook. (haha).
Fick ett sms att jag sitter utanför ditt jobb på en gunghäst och väntar, fick det från ett okänt nr så trodde det var den äckliga mannen.
Fick åka bil upp till jobbet, såg ingen utanför huset. Kände mig ganska trygg då jag såg att det var folk i huset brevid. Gick in och låste dörren, väntade på barnet som skulle komma (kommer till å med ihåg vem det var jag väntade på!)
Det tog tid, jag väntade och väntade. Helt plötsligt var jag på krogen? (haha) Snabba vändningar.
Träffade då Frida som gått i min klass och hon hade en rosa sparkdräkt på sig. Jag undrade hur i hela friden hon kunde gå ut på krogen i den! Nåja, sen var vi tvungen att dansa nån konstig ringdans och alla var glada och var med.
Sen så vaknade jag..

Typiskt när man drömmer något som en gång varit läskigt och sen blir bra, alltid då de bra kommer ska man vakna!!



Bild från en härligkväll med RB gänget!

Dagens plan!

Dagens plan vad då att fara å söka jobb.. Men så när jag skulle leta reda på mitt cv och personliga brev inser jag att jag inte har något utskirvet, utan bara på datorn! Hur gör djur?! Det är ju den stora frågan idag.

I övrigt är det en riktigt pissdag. Regnet bara öser ner och det stormar för ungefär 4 dagen irad. Riktigt trist väder!
Men det är väl hösten som är på intåg. Dock hoppas jag på en fin höst, lagom varm och lagom kall. Lagom är alltid bäst.

Nää, vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt. Kanske fara på mitt riktiga jobb och höra om det finns några turer jag kan jobba. Börjar bli less på att vara hemma.

Snart så.

Nu är det inte allt för länge kvar tills min vän kommer på besök. (Nej mamma, det är inte de som är min hemlighet.)
Vi ska få pyssla om varandra i hela 5 dagar! Onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Sen far hon hem tidigt på måndag morgon. Jag längtar som tusan!!

Sen tror jag också att Cissi har nå bus på gång! Skulle inte alls förvåna mig om hon satt i min soffa när jag kom hem från jobbet en vacker dag, eller knackar på när jag sitter i soffan..

Saknar byn lite i dag..

. . . .

Den värsta smärtan är nu borta, skönt. Dock käkar jag panodil med jämna mellan rum så jag slipper den värsta värken!
Just ätit middag, det fick bli en filtallrik och havrepuffar idag. Inte så stor matlust när jag har ont. Tänkte ta på mig nå andra kläder och sen skorna och gå ut och gå en sväng. De borde gå bra nu när värsta smärtan är borta och benen inte viker sig :)
Dock MÅSTE jag ju vara hemma till 20.00 då Fångarna på Fortet börjar. (ett jävla tjat om fångarna på fortet:)

Jaa, finns inte så mycket att skriva! Mer än att nu säger jag Adjö!

PAIN!

Är det möjligt att konvertera till man? Isf vill jag göra det omedelbart.. Vaknade av smärta och kan inte somna om pga smärta. Det är hemskt, jag har tagit 2 panodil och hoppas de börjar verka snart. Jag vet inte hur jag ska ligga/sitta för att ha minst ont. Benen viker sig när jag går, jag är fruktansvärt förbannad över att tillhöra detta kön just nu!

Annars idag så lyser solen. Jag ska väl ligga under täcket i hopp om att kunna gå ut i morgon. För vissa blir smärtan mindre om man rör på sig, snarare tvärt om för mig. Men klockan är i och för sig bara 10 och det slog mig att solen fort är borta framemot den "riktiga dagen".

Och i kväll är de ju Fångarna på Fortet. Inte att missa! Nä, måste lägga mig nu innan jag grinar av smärtan!

Jagvetattjagklagar!detärtillåtet!

7 dagar i månaden!

Hatar denna vecka! Orkar inte ligga i soffan med denna otroliga smärta! Tog 2 panidil för typ 1 timme sen, inte fan har de då hjälpt nå än i alla fall!
Jag hatar att vara tjej!!

Tanken slog mig just!

Imorgon ska många till skolan och åter igen börja en ny termin. För andra året i rad ska jag INTE till skolan. Skönt att jobba istället, men jag har alltid gillat skolan så mig kvittar skola eller jobb. Dock tjänar man ju pengar på jobb och de gör man ju inte i skolan.

Jag vart akut sugen på att baka, dock vet jag inte vad jag ska baka och det tråkiga med att baka är att jag själv måste fika upp det. Hmm, alltså blir de inget baka.
Kanske jag skulle ta tag i städandet och då det att se lite bättre ut här.. Eller ska jag fortstätta ligga i soffan och se filemen som går på 4an?
Tror på det sista!

Himla prinsessa!

Jag sov och jag sov. Hade ljudlöst på mobilen, alarmen ringde MEN jag hörde det ju inte eftersom det var ljudlöst. Det resulterade i att jag fick min sköhetssömn ända till kl.18. Jag kan lova er att det inte är lätt att vara prinsessa alltså!

Sen ringde mor, hon tvingade mig att gå ut att gå. Så det är väl bara att göra det då.. Fast nu äter jag frukost så det får bli lite senare jag går ut.
Sen vet jag inte hur jag ska kunna sova i natt, det lär bli svårt kan jag lova. Fan att jag inte var en prinsessa på ärt så jag hade vaknat lite tidigare! Haha!

Nu ska jag återgå till min frulle.


Några timmar senare!

Kom nyss hem från jobbet. Ska snart hoppa i sängen och sen ska jag sova min skönhetessömn! Alla prinsessor behöver den sååååå mycket för att sen orka med dagen!
Tänkte jag skulle kliva upp tidigt så jag inte sover bort hela dagen och sen inte kan sova på natten. Får se hur de blir med det, ställer väl 3 alarm som vanligt och sen stänger jag av 3 alarm också. Hmm. Måste verkligen köpa mig en BRA väckarklocka som ringer högt som fan så jag inte kan somna om efteråt.

Senare idag tänkte jag städa lite, just nu ser det förjävligt ut kan jag meddela, tur det bara är jag som ser eländet.

Jo juste, i morgon är det ju Fångarna på Fortet. Det kan man INTE missa. Det är bara konstigt att det går på måndagar och inte fredag eller lördag som det gjorde på den gamla goda tiden då man fick figurer i Tom&Jerry kexen.
Sen är det ju också Time Out som är förjävla roligt! Härlig måndags kväll med andra ord! :)

Hmm, har nog inget mer att tillägga. Mer än att nu ska Prinsessan Sara sova!



Stor besvikelse!

När jag var liten så älskade jag Tom&Jerry kexen. Och höjdpunkten när man var liten var självklart den lilla figuren som låt i paketet. Antingen var det Tom eller så var det Jerry. Plastiga och fula var dom, riktigt b-iga. Men de hörde till.

Var på affärn å handlade lite nödvändigheter för 1timme sen ungefär, såg då Tom&Jerry kexen i hyllan och vart så sjukt sugen så jag köpte ett paket. Öppnade nyss och ser att det INTE är någon figur i paketet!
Besviken tjej säger jag bara!
Har fått rapport om att det var en figur i ett paket som var köpt i Sverige så det kanske bara är i Norge man är snål och inte lägger figurer i paketen. Vad vet jag?



Den B-iga figuren! :) (bild från google)


Bild från google





Sov som en klubbad säl hela dagen. Vaknade där vid 15.30 och tog mig nå i magen. Är fortfarande svina trött så  funderar på att bädda ner mig i soffan och se en film och förhoppningsvis somna några minuter.
Sen är det de där vanliga, eviga och dagliga problemet, vad ska jag käka?! Det kommer mest troligt att bli något väldigt enkelt och väldigt snabbt bara för att stilla hungern.

Jag är sjukt sugen på kräftor och det verkar som att alla äter kräftor för fulla muggar, men det har kanske med premiären att göra :p
Sen så tycker jag alla far utomlands också, jag vill också känna den där känslan att snart sitta på et flygplan mot varmare bredgrader! Underbar känsla!


Förra årets kräftor på bryggan i stugan. Jag och mor på tuman hand! ♥♥

Trött, tröttare, tröttast!

Nyss hem kommen från jobbet. Har kastat i mig en fil tallrik och nu ska jag dyka ner i min så otroligt sköna säng. Känner mig sjukt sliten och det var nog längesen jag var så här trött. Till och med hon jag jobbade samman med i natt sa att jag verkligen såg förjävlig ut, och sen gav hon mig en kram. En del är för härliga alltså!
Som sagt, bingen ropar högt och tydligt att jag ska sova nu.


2 timmar kvar då!

Snart är det dax att bege sig mot jobbet! Har fått i mig mat i magen och nu tänkte jag hoppa in i duschen så jag kanske blir lite piggare. Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Har verkligen inget vettigt att säga. Eller jo, en sak som är jävligt vettig. Kommer ni ihåg den där hemligheten jag hade? Snart ska ni få veta vad hemligheten är! Om typ 3 veckor närmare bestämmt! HEHE! Klura på de ni!


Hallå igen!

Måste bara få kröjma lite, jag tror på riktigt att jag håller på att bli sjuk! Täpt i nästa, ont i halsen och i öronen.. Och när Sara Maria Persson får ont i öronen då får hon oftast öron inflamation!
Känner inte alls peppen på det just nu!!
BAJS KROPP!

Sen så har det sluta regna ute, men nu blåser det storm istället. Och med tanke på mina öron så väljer jag att inte gå ut!

Nu ska jag äta nått!

Morsning!

Just vaknat till liv igen. Ska ta mig nå frulle nu och sen vet jag inte vad som hägrar. Känner mig inte alls nå kry i dag, har ont (tjock) i halsen och lite täpt i näsan. Hoppas bara att det INTE blir värre.

Tänkte gå ut och gå, men då kollade jag ut och fick se regn ovädret. Kändes inte alls speciellt lockande.
Annars så jobbar jag natt i natt så måste ju sova någon gång under dagen så jag pallar natten. Som det ser ut nu har jag 2 nätter kvar att jobba, sen börjar jag på dag/kväll. Natt är både fint att jobba och väldigt drygt ibland. Nåväl, är man ung så fixar man det mesta med lite vilja.


Min egna lilla hydda!

Alla ni som funderat på att köpa en "sparkdräkt" kan jag bara rekomendera att göra det!
Det är nog det bästa köpet jag gjort i år tror jag. Eller nej, kanske inte i år. Men helt klart bästa köpet på mycket mycket länge!!
De är så skönt att bara dra på sig den när man kommer hem, vissa nätter sova i den till och med. Det som är det absolut bästa är att om man ligger å ser tv å har på sig tröja och byxor så är det ofta så att det blir glepa mellan tröjan och byxan. Den där glepan är ett minne blott med "sparkdräkten".

Nä, de känns så skönt bara. Dock så är det ju ingen direkt partyoutfit! Och jag skulle för allt i mitt liv inte dra ner på Coop å handla i den, de kan ni ju skriva upp! (den dagen då jag strå på Coop i sparkdräkt kommer säkert att komma)


I need some help, some inspiration

Kan någon vänlig själ vara snäll att hjälpa mig att göra om bloggdesignen?!


I håll å dööööj!

Inte riktigt så farligt är de, men nästan tror jag!
Det känns som att jag har tusen ting att göra, men i själva verket har jag typ 2 ting att göra. Städa och diska. Men skulle dock behöva handla lite också. Kan vara kul att ha lite mat i kylskåpet. (nog för att jag har mat, men de finns ju saker som tar slut hela tiden, typ mjölk, frukt å grönsaker.) Dock har jag inte hittat någon laktosfri mjölk i Norge och jag ids verkligen inte dra till Nordby för att köpa lite mjölk.

Dagens jobb har gått riktigt bra, känner mig fortfarande lite vilse att jobba dag/kväll men det blir nog bättre eftersom.

Nu ska jag berätta en jäkligt rolig grej, när jag skriver här på bloggen så tänker jag på Norska!? Och många gånger måste jag radera och skriva om för att jag börjat skirva på norska.
Är jag inte sjuk så säg?!

Jag är hungrig så jag tror jag håller på att dö, så det kanske vore en god ide att göra sig nå mat. Då är ju den eviga frågan vad ska man äta idag då.

Nä ni, over and out!

God morgon världen!

Ännu en ny dag och Sara är upp före tuppen! Börjar jobba om 30 min så där har ni den enkla förklaringen.

Jag kan säga att jag sovit som SKIT i natt, först så sprang massa elefanter omkring i lägenheten ovanför mig. Sen när elefanterna somnat då börjar dom snarka, och inte lite heller! Ni kan ju tänka er hur mycket elefanter snarkar liksom!
Nåja, får sova i natt ist!

Nä, nu är de bara att göra sig klar för jobbet. Har just tryckt i mig en stadig frukost, 1 äpple, 1 macka och 1 filtalrik + kaffekoppen.

Skype ♥

Har surrat med världens bästa Linda Östman i en heeelt timma! Skönt att surra med en så klok människa som henne! Jag kan även passa på att tacka gudarna för skype! Vad skulle man gjort om inte skype funnits?! Man kan snacka gratis via internet och SAMTIDIGT kan man se varandra (vilket gör det lättare att prata då man ser ansiktsutryck osv). I Love skype!

Jag har hunnit duscha, blåsa håret och tagit på mig kläder. Ska ta och göra nå lunch nu så jag pallar jobbet i kväll. Vet dock inte om jag hinner käka i kväll så jag laddar upp före jobbet.

Före jag drar till jobbet måste jag förbi banken och föra över pengarna till mitt svenska konto så jag har råd att leva en månad till.
Finns någon konstig regel i Norge att man måste få 2 löner före man får skaffa internetbank och bankkort. Fråga mig inte varför det finns en sån regel, men knäpp är den i alla fall.

Nää bäst att göra sig klar så jag hinner!

Seeeee yoooou!

Helt otroligt!

Snacka om att jag har sovit som en stock! Somnade i soffan när jag såg dokumenteräen om rasism. Sen vaknade jag när sporten var så då gick jag direkt till sängen och fortsatte min skööööna sömn!
Vaknade av väckarklockan halv10 och jag känner mig ganska utvilad. Dock sitter jag å gäspar som tusan, men är man nyvaken så är de väl inte så konstigt.

Har jätte ont i halsen så jag hoppas för gudarna att jag inte är påväg att bli sjuk. De har jag verkligen inte tid med!!
Nu tänkte jag ta mig nå frukost, min magen SKRIKER efter mat!


God natt min skatt!

Har just ätit en kvällsmacka och druckit en te kopp.

Ska snart ta och krypa ner under täcket och sen ska jag bara hoppas på att somna nån gång också. Just nu känns det absolut som att jag skulle kunna somna så hoppas känslan håller i sig.
Imorgon står det kvällsjobb på schemat, börjar 15 så jag lär ju inte försova mig i alla fall. Har ställt klockan på 10 så hoppas på att vakna pigg och utvilad.

God natt!

HAHA!



Sjuk snubbe!

Hösttraditioner!

Jag och Anna har en liten egen hösttradition, vi brukar nämligen ta en massa fina höst bilder. Men i år kommer vi inte kunna ta några vackra höstbilder nere vid Selholmen.
Men det kommer ju många, många fler höstar som vi kan fota massa vackra bilder.



Jag älskar hösten!

Jag vill ha en systemkamera å fota massa vackra bilder!

Middags dags.

Börjar bli dax för middag.

Dom som känner mig vet att jag älskar att laga mat och för det mesta blir det också väldigt gott (säger dom i alla fall) Dock finns det inget som är så tråkigt som att laga mat och sen äta själv. Därför blir det att jag slarvar ganska mycket när jag är själv.
MEN nu har jag kommit på det, matlåda! Där har jag det. Då måste jag alltså laga ordentlig mat som jag sen kan ta med mig på jobbet.

Därför blir det idag "stinas kyckling" (sån där kyckling i låda som man stoppar i ugnen). Dock tycker jag det är tråkigt att bara stoppa in i ugnen och sen vänta, så jag fyller på lådan med morötter, lök och lite extra kryddor. Tror det kommer bli riktigt gott faktiskt. Det luktar då gott i alla fall. Sen tar jag skyn som blir och gör en god sås på den. (vi åt ofta det hos pappa då jag var liten, och såsen han gjorde var så SJUKT god!)
Så nu väntar jag på att maten ska bli färdig så jag kan göra såsen och sen käka.

Jo juste, jag undrar kan man frysa in kycklingen som blir över? Eller går inte det eftersom den redan vart fryst 1 gång? Fast då var den ju inte tillagad.. Hmm. I need help!


Magen skriker mat!

Först kan jag meddela att grytan heter Bourgone. Det verkar vara franskt, och självklart så var det min mormor med franskt blod som kunde namnet! :D
HAHA!

Jag tog mig upp i skaplig tid idag, före 2. Dock råkade jag somna om ett par minuter efter att min personligaväckarklocka ringde. Jag måste köpa en väckarklocka som lever om uta bara helvete och sen ställa den på andra sidan rummet. Eller kanske ska jag köpa 3st så jag är säker på att vakna..

Nu skriker magen efter mat så det blir väl att knåpa ihop något till lunch/middag :)



Im over!

Jag är helt totalt jätte över! Sjukt trött skulle man också kunna säga. Därför ska jag ta mig något att äta nu och sen sak jag krypa till kojs..
Ska dock bara sova några få timmar idag eftersom jag jobbar kväll i morgon så är de kanske bra att vara pigg å kunna sova i kväll.

Jag har beställt personlig väckarklocka så jag tar mig upp!

Jobb.

Nu har jag bara 3 nätter kvar att jobba. Känns riktigt skönt att börja jobba dag/kväll och få en normal dygnsrytm igen.

Nää, nu är de bara göra sig klar för jobbet !

Jessheim ska bli osäkert för en helg!

Som jag längtar! Inte nu till helgen utan nästa helg ska Sara Persson sätta sig i Saaben och rulla till Jessheim! Fråga inte hur jag ska hitta men jag hoppas det ska gå finfint. I Jessheim ska jag och snyggJanna skaka rumpa och bara umgås sådär som Svenskar kan!
Ska bli riktigt kul att umgås med en Norrlänsk tjej i min egen ålder! Nä du Janna, det ska bli riktigt roligt och jag längtar som ett barn!


Smaskens!!

Har just diskat och gjort en grymt god köttgryta! Jag vet att den har ett namn (haha) men jag kommer inte på det. Så därför efterlyser jag namn mamma!
Ärligt talat vet jag inte vad det riktiga receptet är, men jag snörde bara ihop det som jag vet är i och hoppades på det bästa. Det blev det bästa också!

½paket Bacon
4 färska champinjoner
½lök
Kött i småbitar
1 buljongtärning
rödvin

så enkelt var det. Hackade ner allt och stekte det. Sen i med buljongtärningen och en skvätt vin. Lät det koka så man blir av med alkoholen. Sen är det färdigt att äta. Juste, krydda som ni själva vill ha det.

Har dock slut streeeeet i min kamera så därför ingen bild.

Hoppet är det sista som lämnar människan.

Eller var det hörseln?!
Ibland förmår jag inte att bli besviken, men ibland så skär de riktigt djupt i mitt hjärta!


Oj, vad jag sovit gott i natt! Känner mig ändå inte riktigt utvilad.
Denna veckan har jag mycket jobb, vilket jag gillar för då syns det på kontot den 12september. Börjar med natt måndag, fri tisdag, kväll onsdag, dag torsdag, natt fredag, natt lördag. Sen vet jag inte mer!

Jag sitter nu i min morgonrock för min otroligt sköna Teletubbies dräkt är i tvätten.
Jo juste, några har frågat vart jag köpt den och min snygga overall/sparkdräkt kommer från B-young och kostade då 299 norska kr. Det var kampanjpris och jag kollade tyvärr inte vad den gick på ordinarie pris. Jag har även sett att Vero Moda har sparkdräkter, även BikBok. Vet inte vad priserna ligger på där, men runt 400-600 skulle jag tro.
Sen har ju även onepiece.no, och det är dom som gjort orginalet tror jag. En vacker dag hoppas jag att det hänger en sån på min krok också! :)

Avslutar med ett fint citat ur en söt liten bok jag fick av mamma. Boken heter
"Det finns ingen bättre VÄN än en DOTTER och ingen DOTTER som du"


"De flesta döttrarna gifter sig med män som liknar deras fäder,
kanske det är därför de flesta mödrarna gråter på bröllop."

Kan man annat än älska?!







Alla här i världen kan inte ha en så snygg mamma som jag har! Jag hade som sagt också velat vara på den där festen med tema "Svenska Hollywoodfruar". Ni kan ju gissa vem mamma var, det enda som saknades var ju tofsarna!


Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav!

Ny dag och nya tag. Har just duschat å klätt mig. Ska snart börja göra mig färdig för att dra in till Nordby å handla käk så jag klarar mig ytterligare en vecka.

Idag så lyser solen när den behagar och ibland så lyser den med sin frånvaro. Men det är varmt och härligt ute.

Gårdagskvällen tillbringade jag i min sköna soffa i klädd min sköna sparkdräkt och jag såg på sköna filmer. Först blev det Änglavakt och sen blev det Vinterviken.

Änglavakt var bra, gripande och man fick sig en tanke. Dock var den stundvis väldigt djup och jag var inte på humöret "tänka sig in i djupafilmer". Men jag rekomenderar den starkt och den berör.

Vinterviken var en sån där film som jag inte riktigt vet om den var bra eller dålig. Stundtals var den väldigt bra och andra stunder skit dålig.. Dock var den från 1996 så kanske det var därför jag tyckte den var halv dålig.
Men den hade ändå ett vackert och bra budskap. Hur sevärd den är kan jag inte svara på, men de var en perfekt film att slö-titta på.


Avgaser och musik.

Ikväll består Halden av en massa avgaser och dunkande musik. Det är raggarträff nere på byn och avgaserna bara flödar så även musiken ur gamla bilars stereo.
Jag känner absolut inte för att gå ner på byn och beblanda mig med de människorna som är där. Jag känner för att ligga under täcket i soffan och bara vara, det är också det jag gör!


Hollywood!

Jag vill också gå på Hollywood fruFest. Min moster ska nämligen han en sån fest i kväll, å jag hade mer än gärna velat vara där! Fan också!! :(

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Kanske göra mig nå mat nu och sen får jag helt enkelt se.. Borde dra å köpa mat..

(meningslöst inlägg)

Svårt med rubriker!

Nu har hela gänget åkt igen. Det är nu tyst på Pedercolbjörnsensgate igen. Men jag tycker nog mer om när det är lite mer liv här på gatan.
Vi har haft riktigt roligt, både ung som gammal.
Det blev ett litet gråt kalas nu när dom for, och de är så konstigt att inte veta när man ser mamma nästa gång.

Nu tänkte jag vila lite  och se nyhetsmorgon, sen får jag helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Bilderna alla vill se !

Igår hade vi en sjukt härlig kväll. Satt ute och åt, dock började regna så vi bar in borden i en av grottorna och satt där i stället. :)
Krogen han vi också med att besöka, mor jag och Jonas. Minst lika trevligt var det. Vi fick oss en billig pizzaslize och den var då god som sjutton.






teletubbies



Japp, jag i min nya snygga outfit!

Knäppa familjen?!

Igår hade vi en himla trevlig kväll.

Vi började med att leta en resturant att käka på. Vi gick till dom flesta och det blev den första. Herre gud vad det blev gott! Dock hade vi en rolig resa dit (tur man inte skäms för sin föräldrar) Började med att en gubbe i solglasögon spanade in hela familjen och han kunde inte annat än skratta, ser vi så rolig ut? Eller var det mormor och farmor han spanade in? Det är frågan det.
Sen såg mor självklart ett grymt stort ankare så hon var bara tvungen att ta kort med alla oss runt detta ankare. Jonas var nöjd att för en gångs skull ha något stort mellan bena som han sa.

Gick till första resturanten och käkade, blev oxfile med pommes och man fick massa goda grönsaker till. + hemma gjord bea sås! Oj vad det var gott och oj vad mätt jag blev!!

Sen gick vi en prommenad på stan, eftersom det är någon slags raggar träff i helgen så var det en hel den raggarbilar ute och körde :)
Mamma eller dansade till musiken som dånade ur bilen och mormor och farmor skrattade mest.
Men en sak är då säkert, vi hade riktigt roligt!








Jag fick ett glas &
jag frågade om jag
fick det!


Familjen samlad - mamma!


De här är en båtlåt


Snygg ankaret.

Nu ska ni få höra! :)

Min farmor hon är då av adligt släkt Bernadotte (första). Här kommer en grundlig redojörelse,

Kung Oskar den förste var alltså en lösaktig typ som gillade att så frå lite var stans så även Sundsvall, hade enligt rykte affär med (inte min farmor) Hedlundsänkan boti Sundsvall. Änkan fick sig en son, som sen fick härliga summor av knugen lite då och då. Sonen doppade minst 3 gånger och fick 3 söner. Dessa 3 söner skickades norr ut. Den ena av sönerna 3 hamnade i Altersbruk. Den där gubben som bodde i Altersbruk är alltså min farmors morfars farfar. ÖÖÖÖÖÖH, vart fan var min inbjudan till slottet den 19 juni?
Sen kan vi även avsluta med att jag inte fattar hur vi är släkt, men tydligen på något vis. :p

Sen så är även min mormor av fransktblod, att hon växte upp i Munksund kan ju inte hon rå för. Stackarn å måsta leva i den lukten!

Sen så har vi min farfar kvar, han var då lapp. Inte papperslapp utan Samelapp.

Sammanfattningsvis så kan vi då säga att jag är; Kunglig same som snackar franska.



Min släkting Vickan i Samekolt!! Love you Vickan, for ever!

Kompleterar med en till bild !


Först till kvarn får han!! HAHA!

Skor och Maria Montazami!


Farmor & Maria Montazami!


Trevligt med min idol Maria Montazami!


Snygg skorna jag köpte! :)


Nu har vi varit å shopat på Nordby, himla trevligt. Jag köpte ett par nya snygga skor att ha i vinter! I Like it! :)

Nu ska vi fortsätta vara social med dom här! :)












Nu borde dom komma snart!

Nu kommer nog hela maffian snart. Bara att börja förbereda sig mentalt! :p Nej de ska bli kul.
Har fixat mig för en gångs skull, alltså inte fixat mig mer än att jag har kammat håret ungefär. :p Men ändå. De är bättre än inget. :p
Bäst att sminka sig sen när man grinat eller nå.




Look at this!
I'm on the dark side!





Nu är det nära!

Mamma ringde nyss, om 1 timme ungefär är dom hos mig! Undra om dom just körde över gränsen kanske, dom vet ju dock inte vad det är för väg som väntar så jag tror det kommer ta mer än en timme. Men vi får se helt enkelt.
Jag längtar i alla fall till vårt kära återseende :)

Natten innehöll dåligt med sömn så jag hoppas verkligen att jag kommer sova i natt i stället. Jag kan stå ut med att vara små trött idag, bara jag får sova i natt!
Att det ska vara så svårt att vända om dygnet när man jobbat natt i snart 2 månader. Men men.

Sara vill ha!!








Detta står på min önskelista från Gina Tricot :)



Visit hm.com

 

När jag fått allt detta så kan vi välkommna hösten!


 

 


1-2 timmar 1 gång i veckan!

När man får chansen ska man ta den! Nu bryr jag mig inget mer!

Gottigotti!

Just tryckt i mig en GI-Burgare från MAX. Det är absolut det godaste MAX någonsin gjort, frisco släng dig i väggen. Och dessutom känns det nyttigare med GI-burgare. (även fast det säkert inte är de)

Pratade massa med Cissi när jag var i Sverige :) Jag har än inte kommit över den där konstiga känslan att hon inte kommer vilken minut som helst och dricker te med mig.. Men snart så kommer hon ju faktiskt och dricker te med mig på riktigt :)

Ska även ta och snöra i en färg i håret, gjorde bara en toning sist och det börjar se så uttvättat ut så tänkte de är bäst att bättra på det hela lite :)

Åååh, juste jaa! Vet ni vad, på Vero Moda så hade dom 100kr rabatt på jumpsuit (overall). Det ser så mysigt ut att ha en sån där sparkdräkt så jag funderar faktiskt på att köpa en. Fast dom är ganska så lejda. Men å andra sidan så lämnar man ju aldrig lägenheten med en sån dräkt.


Ser ni inte hur mysig dom ser ut?! Dom här är från onepiece.no men veromoda har liknande och veromodas är lite billigare. :)

(bilden från google!)



Magen kurrar..

Är lite små hungrig känner jag.. Men jag ska inte göra nå mat, för jag ska äta ett gi-mål från max för nu har jag verkligen varit sugen på max hur länge som helst!! Så idag får de bli max till middag! Och gott ska de bli, och längtar gör jag.
Ska dra in till nordby där runt halv6, 6 nån gång. Ska sen ringa cissilussan å surra med henne, men hon är ju på gymme som vanligt så måst vänta tills hon har pumpat färdigt :)

fan va ointressanta saker jag skriver! :p

Vad är mitt problem?!

Jag blir inte klok på mig själv. Idag ställde jag alarm på 11, 11.15 och 11.25 ändå lyckas jag inte vakna. Jag har världens hemskaste melodi att vakna till så jag förstår inte vad problemet är! Men jag blir sjukt less i alla fall!

Nu ska jag kanske städa lite mer här, vet dock inte vad jag ska städa eftersom allt är städat.. Äääh, jag orkar inte!

1 dag kvar shalallaaaa!

Jag är som ett barn som väntar på jultomten. Ni vet när man inte kan sova på kvällen för man är så spänd och förväntansfull. Ungefär så är jag nu.

Den 12 augusti kommer vara den absolut bästa dagen på mkt mkt länge! Tänk att det gått nästan 2 månader sen jag kramade min mamma! Det finns ingen människa i hela världen som jag saknar så mycket som henne. Tänk också att jag är 20 år och jag är som en barnunge som inte kan vara ifrån sin mamma. Sjuk är vad jag är! :p

Men i morgon får jag träffa henne! Jag får krama henne! Jag får surra massa med henne! Jag får krama henne igen om jag vill! Jag får rå om henne i nästan 3 dagar!
Jag kan nästan lova att jag kommer grina som en barnunge när jag ser henne, och när jag får krama henne.

Ååååh vad jag längtar efter min mamma, världen bästa mamma!

Inte nog med mamma, jag får även träffa Jonas, Mormor och Farmor.




Flitigt som fan!

Oj vad jag har bloggat idag.. :) Nu sitter jag här redo för att fara på jobb. Har duschat, ätit och inget mer. :)
Köttfärsås och brocoli blev det idag :) Gott var de..

För och nackdelar

Det finns både för och nackdelar med arbetskläder.

Fördelar är att man slipper smutsa ner sina egna kläder, man sliter inte heller på sina egna kläder, det är mycket mer hygieniskt med arbetskläder, vårdtagarna får mer respekt och förtroende för människor i "sjukhuskläder" än i privata kläder. Jaa, de finns många fördelar.

Men nackdelen är ju att min garderob är full i kläder helt i onödan! Det hade ju räckt med 2 par byxor och några tröjor. Hinner ju lätt tvätta medans man jobbar och som de är nu så har jag bara pyjamas på mig när jag är hemma..
Tur jag får besök på torsdag så jag får använda lite normala kläder för en gångs skull :)


Men jag älskar våra blå/vita outfits!

Hopp hopp.

Hopp i duschen och sen ta på sig andra kläder än dessa pyjamasbyxor. Fixa mat borde jag också göra.. 22 börjar nattens arbetspass.
Hoppas natten går fort och att morgondagen går ännu fortare, vill att de ska bli torsdag!! FATTA TORSDAG!!

Oslo-Riga-Luleå

Kollade vad det skulle kunna kosta att flyga hem över jul och nyår. Trodde då att jag skulle flyga mellan Oslo-Sthlm-Luleå. Men nej inte det. Oslo-Riga-Luleå.
Vilken himla omväg alltså. Måsta byta land å hela faderullan..
Har i alla fall kollat på Norweigan och där hittade jag tur och retur biljett från Oslo-Sthlm-Luleå för 1600. Det var ju inte så värst farligt ändå.
Får se hur det blir helt enkelt. Hippsvips, så ska inte mammas familj fira jul i Älvsbyn och då blir det ju Västerås och betydligt billigare för mig :)
Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!


Varför vakna tidigt när man kan sova bort hela dagen?!

NU ÄR DET SLUT MED ATT SOVA BORT HELA DAGEN!!
Varför ska sängen vara så jävla skön att man inte vill kliva upp?! Varför finns det inte en funktion på alarmet (mobilen) som ser till att man står upp å äter eller nått innan den slutar ringa, eller att man klätt sig eller va fan som helst! Bara så man tar sig upp.
Jag kan ärligt säga det att jag är en jävel på att sova, det vet alla som känner mig. Och nu kan jag också erkänna att det blivit VÄRRE!

Imorgon SKA jag kliva upp tidigt, visseligen jobbar jag ju natt å slutar 7.15 i morgon bitti. Men jag får väl vaka eller nått så jag lyckas sova på natten och vakna på morgonen på torsdag.

Nåväl, nog om detta!

Jag saknar en massa människor där hemma. Ibland kan jag komma på mig själv med att sakna såna jag inte umgås med? haha.. Eller typ nån gammal jobbar kompis. Det jag saknar med dom är väl typ att heja på dom när man är på ica eller coop, och små prata lite så där som man gör med bekanta.
Jaja. Skit samma.

Mest saknar jag dom som ligger som bommul runt hjärtat.. Dom vet vilka dom är, och därför ska jag inte rabbla upp dom.
Men jag fick en himla vacker kommentar av en av dom som jag saknar allra mest, och den personen är en sån där människa som jag inte behöver träffa på typ 4 månader men ändå har lika förjävla roligt med. Nu menar jag självklart att jag vill träffa henne oftare men det funkar inte riktigt.
Att vara ifrån henne känns liksom aldrig konstigt för jag vet att snart så ligger vi där i soffan en hel dag och är tysta och gör ingenting men ändå vet vi vad den andra tänker. Eller så snart så sover jag länge på morgonen och jag hör hur hon pratar med mina föräldrar och tar sig nått att äta ur skafferi och kyl.
Är de inte så vänskap ska vara? Vilkorslös vänskap!





Godnatt då.

Ska försöka sova nu innan klockan har blivit alldeles för mycket. Vist, den är redan mkt men innan den bli ännu mer!
Hoppas jag kan sova före kl6 denna natt. Och hoppas jag vaknar före 3 i morgon..

Sweet dreams!

Lite kvälls mat på de då :)

Just ätit räkor och rostade mackor + majonäs såklart.
Jag kan lova att det var himla gott. Jag har till och med tagit mig ett glas vin till räkorna. Mumms!

Ett tips om ni har frysta räkor som tar typ 100000 år att tina så kan man koka upp lättsaltat vatten och sen lägga ner räkorna där, låt dom ligga en stund så blir dom riktigt goda!

Tänkte bjuda på massa bilder! :)


Sara och Lina <3 bilbingo!      Kusin målar mormorshus



Buddah!                 Snygg fönstret!




Härlig middag i min ensamhet :)


Jag blir varm inombords!

Den låten,den e bara VI! <3

som jag saknar våra nätter! våra ljuvliga stunder då vi löste alla olika världsproblem med lite te å andra go saker! :P

Saknar Ditt glada jag som alltid fick en att it kunna göra annat än le och skratta som en annan tok! :)

Jag älskar dig din underbara lilla krabat! underbar är ditt mellan namn ;) glöm aldrig någonsin hur värdefull du är! och never evvveeer hur mycket du betyder för mig å mitt hjärta!


älskk däää sugarpie! ;) pözz pözz å slap på snygg ässset!

Hur kan man inte bli glad när man får den där underbara kommentaren?! Nu väntar jag bara på att få lösa alla våra världsproblem tillsammans. Jag väntar på att få lyssna på "Långa nätter" med dig. Jag väntar på att få dricka java mitt i natten och inte kunna sova sen. Jag väntar på att få hämta dig på tågstationen och ge dig världens längsta kram! Jag väntar på dig!



Våran låt Cissi, bara våran låt! <3

Ibland funderar jag himla massa i onödan!

Började just fundera på när jag ska fara hem nästa gång. Ärligt talat så känner jag inte att jag vill fara hem just nu. Jag vill bara vara här och att ni där hemma kommer hit istället.
Jag kanske kommer hem jul om jag är ledig, vilket jag inte vet nu. Men om jag är ledig jul så kommer jag garanterat hem. Tänk att få fira en jul med familjen för första gången på många år. Dock kommer en del av familjen saknas men kanske just därför skulle det vara otroligt kul att fira jul med familjen.

Men jag hoppas ändå på att få jobba, man får nämligen fet lön under röda dagar i Norge. Närmare bestämt 133% extra. Och det säger man ju absolut inte nej till.

Sen så vill jag ju naturligtvis vara hemma på juldan då ungefär alla är ute och då träffar man ju alltid en massa roligt folk.
Sen så vill jag vara hemma den 1september då min lillalillalillebror blir 18 år. Det hade varit skoj att vara med på det kalaset.

Sen vill jag också vara hemma en helt vanlig mörk höstkväll och bara mysa i soffan med ost, kex och vin med mamma.

Nä vet du vad Sara, du vill så himla mycket. Det är bara lära dig att man inte får allt man vill! Så enkelt är det.

Nu funderar jag på vad jag ska ta å äta, kanske jag ska ta mig några räkor å skala dom. De lät ju förjävla gott faktiskt!

Stor TVn borta, Lilltvn är här..

Nu så har David tagit sin TV och nu har jag bara en pytteliten tv känns det som.. Att gå från plattv till tjocktv är inte något som normala människor gör nu förtiden. Men vem har sagt att jag är normal? :)

Imorgon far han hem till Sverige och då är min livboj absolut borta från Norge. Men vet nog ska jag fixa det ändå. Jag får lov att fixa det helt enkelt..
Dock är det ganska skönt att ha någon att rådfråga om det är något man lurar på.

Sen idag så har jag städad också, så nu är sängkläderna i tvättmaskinen och alla golven skurade :) Duktig tjej.
Just när jag var klar så satte jag mig i soffan med en kall Cola som belöning.
Tog några klunkar och sen kom David och Fredrik med 3 öl, de fick bli en öl istället helt enkelt..

Nu ska jag titta på min lilla tv.. :)

Jag blir så less på mig själv!!

Varför ska jag sova bort hela dagarna för? Somnade väl inte förens där vid halv 6 kanske. Kroppen är så inställd på att jobba natt så jag vet inte ens hur man gör när man sover på natten.. De är ju sjukt!!
Nåja, i morgon jobbar jag natt så då får jag ju sova ut på morgonen. Men på onsdag ska jag fan i mig upp tidigt! Måste ställa om dygnet tills mamma å dom kommer.. Kan ju inte hålla på å vara uppe hela nätterna då.

Nu är det bara tisdag och onsdag kvar, sen kommer världens bästa mamma! Jag har väntat på den här dagen sen midsommar och äntligen närmar den sig med stora steg! Som jag saknar min mamma, världens bästa mamma! Tänk om allt i hela världen kunde ha en så bra mamma som de jag har! :)

Jag tror jag skulle behöva städa lite smått inför besöket av dem. Men det hinner jag ju med på onsdag då jag ska gå upp TIDIGT OCH INTE SOVA BORT HELA DAGEN!
Byta sängkläder och köra igång tvättmaskinen kanske jag borde göra i morgon. Äääh, de löser sig hur som helst.

Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om.. Ingenting som vanligt skulle jag väl tro.. Kanske blir en prommis eller så.. Får se helt enkelt.

Joo juste, gjode omelett till frukost, snacka  om att det blev pannkaka av allt! Himla dåliga stekpanna som allt bränner fast i! Jag lovar att vatten hade brännt fast om man hade kokat de i den stekpannan!
Även fast min omelett blev pannkaka så var den faktiskt grymt god. Recept kan ni får här nedan:

Smeten
2ägg
2msk creme fraiche parmesan&vitlök
aromat, vitlökspulver och paprikapulver
"Pålägget"
2 färska champingjoner
2skivor skinka
några små-tomater
ost.

Tänkte ta kort men den såg så äcklig ut så de blev inte :p

I Hate it!

Varför ska jag aldrig kunna sova på natten för!?
Satan vad jag blir less detta!

Underbara vänner!!

Jag sitter nu här med tårar i ögonen!

Först ringer Jennie när Melissa Horn spelar "Som jag hade dig förrut". Redan då fick jag tårar i ögonen och jag önskar jag vore där!
Ett tag efter att Jennie lagt på ringer Cissi, då spelar Melissa "Långa nätter" och då kunde jag inte hålla tårarna inne nå mer.

" Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan
" - Melissa Horn (Långa nätter)

I Love you!



Samma gamla vanliga.

Finns inte så mycket att skriva. Allt rullar på som vanligt. Vissa dagar går fortare än andra. Jobbar och står i.
Nu är det bara 1 vecka kvar tills världens bästa mamma kommer hit. Inte nog med att hon kommer, även Jonas, Mormor och Farmor kommer på besök. Oj vad jag längtar!!

Det regnar som tusan här, inget väder som gör en glad precis. Nåja.. Har ingenting att skriva..

Joo juste, ska skaffa nytt nr till veckan. Det verkar inte gå så bra med de där abonemanget jag skaffat. Det får bli kontantkort ist. Återkommer mer om det sedan.


Bullbak och städdag.

Så roligt har jag det idag. Bullarna står på jäsning, städningen har jag inte börjat med och jag funderar på vad jag skulle gjort till middag.

HAHA kollade på klockan i köket vilken tid bullarna började jäsa, den visade då 18.45. Reagerade inte mer över det utan tyckte bara dagen hade gått otroligt fort. Och nu såg jag klockan på datorn, haha.. 16.30. Måste vara slut batteri i klockan i köket.

Har nog kommit på vad det blir till middag, kycklig och bakpotatis. MUMS!

Nä ska ta tag  i städandet och middagen :)

Back on track!

Back in Halden så att säga! :)

Gick bara bra att köra, men oj vad det är drygt att sitta i en bil själv så länge.. Men de får lov att gå helt enkelt.

Börjar jobba om drygt en timme. Är inte alls pepp, och blev ännu mindre pepp då jag såg att jag är ledig tills på torsdag efter inatt alltså.. Nååjaaa!
Då har jag ju massa tid på mig att pynta med dom nya prylarna jag köpt och lite sånt små fix. Tror det blir himla mysigt.

Känns smått onödigt att skriva vad jag gjorde i Västerås eftersom jag inte gjorde så mycket tycker jag.
Men veckan har erbjudit detta:
Bilbingo, Vinkväll, Grillkvällar, Mormormys, SHÅÅÅPING, IKEA, Fylletaxi, sömn, normal dygnsrytm och massa mer!


Nu ska jag ta mig något att äta så jag inte far på jobb och är vråååål hungrig! :)

Back on track!

Back in Halden så att säga! :)

Gick bara bra att köra, men oj vad det är drygt att sitta i en bil själv så länge.. Men de får lov att gå helt enkelt.

Börjar jobba om drygt en timme. Är inte alls pepp, och blev ännu mindre pepp då jag såg att jag är ledig tills på torsdag efter inatt alltså.. Nååjaaa!
Då har jag ju massa tid på mig att pynta med dom nya prylarna jag köpt och lite sånt små fix. Tror det blir himla mysigt.

Känns smått onödigt att skriva vad jag gjorde i Västerås eftersom jag inte gjorde så mycket tycker jag.
Men veckan har erbjudit detta:
Bilbingo, Vinkväll, Grillkvällar, Mormormys, SHÅÅÅPING, IKEA, Fylletaxi, sömn, normal dygnsrytm och massa mer!


Nu ska jag ta mig något att äta så jag inte far på jobb och är vråååål hungrig! :)

RSS 2.0