Söndag v44, 31 oktober 2o1o.

Sista Oktober idag.. Sista dagen på vecka 44. En vecka sedan jag kom till Sverige efter en vecka i Turkiet..

I morgon är det en jobbig dag. Det är den dagen då du min älskade morfar skulle fyllt 68 år. Livet känns så jävla orättvist... Det är även precis ett halvår sedan du lämnade livet på denna jord för ett nytt liv i himlen. Jag hoppas du och farfar sitter där uppe och dinglar med benen på något vitt och fluffigt moln och tittar på mig.
Jag önskar att du fanns här, att du viste att jag är i Norge och jobbar. Jag vet hur stolt du hade varit, du hade varit sjukligt mallig!

Snart kommer julen, det kommer att bli en konstig och framförallt jobbig jul. Att du inte sitter där med oss kommer känns riktigt märkligt.

Imorgon måndag väntar en ny arbetsdag, 15-22.30. Härligt med kvällsvakt, jag gillar att sova på morgonen och jobba på kvällen. Tisdag och onsdag däremot så börjar jag 7.30 men det funkar också. Sen på torsdag eller onsdag eftermiddag så drar jag till min vän Pia och umgås med henne :) På fredag blir det Sunne och Karlstad för att lägga om till vintersulor på snyggsaaben.
Lördag blir det väl att umgås med Jocke och Anna och sedan dra hemåt för på söndag så är det jobb 7.30-15.
(Det gäller att jobba mycket nu fram till den 11/11 för då är det halvskatt)

Nä, nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och sova som en stock! :D


Mannen, myten, legenden!

Thomas DiLeva är kanske den häftigaste människan i detta land, i hela Svearike. Fan vilken skön syn på livet, jag vill också tro att jag kommer från en annan planet! (Fast DiLeva vet att han är född på GävleBB ändå, inte alla rymdstollar som verkligen vet vart dom är födda)

Jag vill också göra barnprogram som är så dåliga/hemska/tragiska/fantasilösa/fantasifulla som DiLeva gjorde. Han fick tydligen gå till chefen efter varje program, för det kom så mycket klagomål.
Men ändå, hur cool är han inte?

Kanske ska jag fara på jobbet i morgon med en fast tejpad lock i pannan, eller i sån där långklänning.

Vet ni om en sak, jag har faktiskt varit utklädd till DiLeva en gång! Fast jag hittar inte den roliga bilden på dator, den har nog åkt i papperskorgen.

Nä, han är en frän människa den där Thomas. Varför har jag inte en vän som tror att hon/han är från rymden. Eller varför tror jag inte det själv?

"Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet"

"Se rätt ut, se smart ut, se kall ut.
Ta för dig, ta sikte, nå toppen.
Prestera, beräkna, förfalska."
Kärlek har du inte tid med,
pengar är ett måste.
Makt är allt."



RYMDKRAM / Sara!




Lördagkväll!

En helt vanlig lördagkväll i Halden. Jobbat hela dagen och nu håller jag på med lite middag. Idag lyxar jag till det med lövbiff och pommes. Gott ska det då bli!

Jag har absolut inget kul att skriva!

God morgon!!

Jag verkligen älskar att kliva upp kl6.20 en lördagsmorgon! Nej nej nej! Det är inte normalt eller bra för kroppen att stiga upp denna tid!
Som tur är så jobbar jag kvällen i morgon och då får man ju lov att ta sig lite sovmorgon faktiskt!

Nä nu ska jag sleva i mig min filtallrik innan katten äter upp den! Sen göra mig redo för en dag på jobbet!

Nu är jag och jobbar!

När ni läser detta så är jag på jobbet. Varför inte använda den nya tidsinställnings grejen?!

Jag känner att jag har varit oerhört effektiv idag. Började med att faktiskt gå upp i tid och sen har jag hängt tvätt, vikt tvätt in i garderoben och lite såna saker.
Nu är det bara en maskin kvar att hänga upp och sen är tvättkorgen tom för ett tag framöver.. Det positiva med att ha snygga arbetskläder, det blir inte så mycket tvätt när man är hemma. Går oftast runt i samma mjukisar..

Jag har nu bestämt mig för när jag ska komma hem. Det blir mest troligt den 7 januari och hur länge jag stannar återstår att se. Kan även hända att jag kommer hem någon dag tidigare, beror på jobbet. Har nämligen 2 dagar som jag jobbar i helgen som vi tar ut i ledig tid och inte i pengar. Och om jag får ta ut dom den 5-6 så kanske jag kommer hem redan den 5. Hoppas, hoppas. Mest troligt kommer jag stanna ända till den 21 januari. Förstår ni? Typ 2 veckor i Älvsbyn! Herre gud så skönt det ska bli att få lite tid med dom som ligger som bomull runt hjärtat!

Julafton kommer jag nog att vara i Västerås, dock känns det inte allt för roligt att jag jobbar juldagen och annandan. Men om det finns någon ledig tur på julafton kanske jag tar den också så får jag in lite extra slantar då och kan med samvete vara hemma i januari.
Senare problem helt enkelt!



För övrigt så är jag jävligt glad att jag är här! Jag är glad att jag tog chansen och flyttade 140 mil bort för att uppleva något helt nytt i livet. Det är inte alla som tar chansen och när jag kommer hem kan jag med samvete sitta och gnälla och säga att allt suger i Älvsbyn för jag har trots allt provat på något annat.

Funderingarna på vad jag ska göra efter jag bott här tills jag inte vill bo här mer rullar runt i skallen titt som tätt och ärligt talat kommer jag inte på något.
Jag vill fara ut i världen och resa, jag vill se allt som finns att se i alla möjliga världsdelar. Men jag vet inte med vem jag ska fara. Så om det finns någon som känner sig manad att dra på en tur runt om i världen om si så där ett år så är det bara att hojta till..



Nä, nu ska jag göra mig färdig för jobbet som börjar om 50 minuter. Ni kan ju ha detta som nöje när jag ska arbeta i 7.5 timme!

PUSS!

Pigg som en lärka!

Eller njaa, men man kan ju alltid hoppas att man är det. Inatt har jag sovit riktigt gott och kände mig riktigt utvilade kl8.45 då jag vaknade! SKÖNT!

Mina planer för dagen/kvällen var att pyssla på lite här hemma, typ hänga tvätt å sortera in tvätt i garderoben och lite sånna måsten.
Sen hade jag tänkt bädda ner mig i soffan och se idol.
Men nej, dom ringde från jobbet så det är bara fara å jobba kl15-22.30.

Nää, nu ska jag ta tag i tvätten!

Usch å fy!

Blä! vad jag mått dåligt i natt. Svettats frysit om vart an. Vaknade med hemskt ont i halsen och knappt någon röst.
Var bara att ringa å säga att jag inte var frisk nog att komma på jobbet. Tur jag är ledig i morgon också så jag kan bli frisk inför helgen.


Nu ska jag fortsätta ligga i soffan under täcket och tycka synd om mig själv!

God morgon!

Det blev sovmorgon till kl10. Sen så vaknade jag pigg och utvilad. Eller utvilad i alla fall. Dock har jag en förjävlig hosta och näsan är täppt och snorit. Uscha mig.

Nu tänkte jag fixa till mitt yttre och sen dra ner på Tistasenter å fixa mitt telefonkort och köpa nå hostmedicin hade också varit trevligt.

Jobbet kallar kl15 och jag till och med längtar till att få jobba.

Dom finns där, 140 mil bort!

Tänk att ungefär 140 mil från där jag sitter nu, där bor alla mina bästa, bästa, bästaste kompisar (förutom en för hon bor ännu längre bort).
Trots att jag har alla dom bästa så himla långt bort så går jag inte och tänker på hur mycket jag saknar dom. Ibland blir jag nästan arg på mig själv och det känns onormalt att inte sakna sina bästa vänner. Men de är faktiskt så, jag vill inte sakna er, för då blir allt bara så himla mycket jobbigare.

Hur som hellst så vill jag inte hellre än att ni kommer hit, kan ni inte göra de över en helg?! Kom hit så lever vi jävel i Halden!



Back in Halden.

Nu är jag "hemma" i Halden igen.. Känns väl lite si så där om jag ska vara ärlig. Men ändå är det skönt på något sätt.
Men ärligt talat hade jag hellre stannat i Västerås eller dragit hem till Älvsbyn ett tag. Men men. Bara 12 veckor tills jag ska fara hem över typ 2 veckor. Just nu känns det väldigt långt borta.

Men men, jag ska jobba och tjäna pengar det är ju därför jag är här för sjutton.

Tågresan gick som på räls och jag var lycklig så länge jag var i Sverige för då kan man ju underhålla sig med att smsa eller prata i telefon.
På tal om telefon så har jag lyckas tappa bort mitt norska sim-kort så måste ju fixa nytt typ NU! Känns dock jävligt drygt att måsta börja fara på Tista Senter nu.. Måste dessutom handla kanske.. Är ju alltid bra att ha nå mat att äta.. :p

Nä nu ska jag vila ögonen ett tag.. Det har varit en helvetes lång dag!

1 vecka i Turkiet!

Man hinner ganska mycket på en vecka i Turkiet, i alla fall vi.

Vår första utflykt blev Turkisk Hamam, eller Turkisktbad. Något jag kan rekomendera till alla, stora som små. Det var otroligt skönt och avkopplande. Först bastu sen skrubb från topp till tå, ansiktsmast och en avslutande helkropps massage. Toppen för kroppen!

Sen blev det ett antal timmar i solstolen både vid poolen och vid stranden. Stranden var stenig men ändå var det inga problem att bada, bara man hade tofflor.
Vattnet var salt och det hatar jag..

Vi gick på en riktig Turkisk Bazzar och shoppade kläder. Dock blir jag anti och orkar inte hålla på och pruta till höger och vänster för minsta lilla sak. Men jag fick mig i alla fall 6 par trosor och en hood.

En dag var det regn och rusk och vad passar inte bättre då än att ta en massage. Det fick bli en Hot Stone massage och det var också grymt skönt..

Näst sista dagen for vi på en "riktig" utflykt. Vi åkte linbana upp i Taurusbergen. Ni som läst boken eller sett filmen "Inte utan min dotter" har kanske stött på dom bergen. Det var nämligen där som mamman vandrade med sin dotter från nått land som jag inte minns just nu.
I alla fall så åkte vi linbana 2365 meter upp på ett berg och där var det en plattform så man kunde gå runt å kika på utsikten.
Jag är normalt inte höjdrädd, men jag erkänner att jag tittade ner i golvet när vi åkte linbanan.
Sen var det också väldigt kallt uppe på bergen, 9°C. Väldig kontrast med tanke på att det var 25-30°C vid stranden.


Bilder kommer eventuellt senare. :) (min kamera strejka när vi kom fram så det är bara mamma och mormor som fotat!)



Om ca 17 timmar drar vi!

Oooh yees! 17 timmar tills vi sätter oss i bilen och åker mot Arland och sen mot Turkiet.
Nu hoppas jag för hela mitt liv på att vädret är bra!

Igår blev det först middag hos moster och sen fick jag för mig att dra på krogen. Lina min trogna krogvän stod där vid pizzerian och väntade, sen gav vi ALLT. Vi dansade, dansade och sen dansade vi.
Tack för en kul kväll!

Idag är jag faktsikt inte bakis, kan bero på att jag bara drack en öl på krogen och jag hann bara dricka ett glas vin på förkröket. Ganska skönt då man vaknar pigg och ganska utvilad.

Nu tänkte jag börja fundera på att klä mig och sen måste jag kolla över min resväska och packa ur dom "varma" kläderna.



Fatta snart far vi!

Fy fan!

Snöblandat regn & hagel här i Västerås! Jag vill grina nu!

En lite update från Irsta!

Nu är jag framme i Västerås. Igår blev det en lååång dag på tåg. Jag tycker inte alls det är speciellt kul att åka tåg faktsikt. Vist det kan vara trevligt om man har någon att prata med, men inte när man åker själv. Kan säga att väldigt många fick underhålla mig i telefonen igår.. haha.
Men jag tog mig fram, enkelt och nästan smärtfritt. Tappade nämligen bort mitt bankomatkort. Så det är nu spärrat och ett nytt är påväg till sipp1an. Omständigt JA, men de löste sig ju hur som helst.

Igår kväll så blev det vin, öl och cider hos Jossa & Andreas, sen kom även Sandra och Marcomule dit. Himla trevlig kväll blev det faktsikt.
Sen gick vi till Andreas som bor ca100 meter från Jossa och där sov vi. Soffan var lite längre än Jossas så jag kunde till och med sträcka ut benen.. Hehe..

Ikväll blir det väl den traditionella välkomms middagen hos moster. Och sen så får vi se vad det blir efter det. Kanske jag far och säger hej till Sandra och är lite störd med henne ett tag.

Nu tänkte jag göra ingenting och bara njuta av att vara ledig.. 

 

I morgen
16.10.2010

Regnbyger
22° Svak vind, 3 m/s fra sør-sørvest

Regnbyger. Svak vind, 3 m/s fra sør-sørvest. 1,7 mm nedbør i døgnet.

Søndag
17.10.2010

Regnbyger
22° Svak vind, 2 m/s fra sørøst

Regnbyger. Svak vind, 2 m/s fra sørøst. 0,4 mm nedbør i døgnet.

Mandag
18.10.2010

Regn
21° Flau vind, 1 m/s fra nordøst

Regn. Flau vind, 1 m/s fra nordøst. 1,0 mm nedbør i døgnet.

Tirsdag
19.10.2010

Skyet
20° Stille, 0 m/s

Skyet. Stille, 0 m/s fra vest. 2,7 mm nedbør i døgnet.

Onsdag
20.10.2010

Kraftig regn
19° Flau vind, 1 m/s fra nordøst

Kraftig regn. Flau vind, 1 m/s fra nordøst. 33 mm nedbør i døgnet.

Torsdag
21.10.2010

Delvis skyet
19° Svak vind, 2 m/s fra nord-nordøst

Delvis skyet. Svak vind, 2 m/s fra nord-nordøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Fredag
22.10.2010

Klarvær
19° Flau vind, 1 m/s fra nordøst

Klarvær. Flau vind, 1 m/s fra nordøst. 1,2 mm nedbør i døgnet.

Lørdag
23.10.2010

Delvis skyet
19° Svak vind, 2 m/s fra nord-nordvest

Delvis skyet. Svak vind, 2 m/s fra nord-nordvest. 0,7 mm nedbør i døgnet.

Søndag
24.10.2010

Klarvær
16° Svak vind, 3 m/s fra nord-nordøst

Klarvær. Svak vind, 3 m/s fra nord-nordøst. 0 mm nedbør i døgnet.


Moooot Tååååget!

Nu ska jag bara käka en smörgås och sen ska jag börja traska ner mot tågstationen. Snart är jag påväg! Wiihii!! =)
Tror nog jag kommer slockna och sova ganska gott på tåget..

Idag runt 11/12 tiden så börjar jag använda mitt svenska nr!

Fönster, fönster !

Nyss när jag kom hem såg jag att det stod ett gäng fönster vid husväggen, alltså gammla fönster. Men eftersom jag har ett fönster som någon (fange) har hett sönder så tänkte jag att jag lånar ett av dom gamla för dom ska ju säkert kastas. Bar in fönstret i läggan och när jag kommer in ser jag att dom har ju bytt mina fönster. Wiii!
Jag har nya fönster så förhoppningsvis blir det inte en så jävla kallt inne i vinter.. :)
Bara tacka och ta emot.

Nu är jag så sjukt trött så jag ska slå igång tvn och sen ska jag bara ligga och ta det med ro, och slå igen ögonen lite och förhoppningsvis sova ett par minuter..

Ser nu att jag har ju för sjutton nya fönsterkarmar också! Me like!

Packa, packa, packa!

Fan vad jag är dålig på att packa!! Packar alltid för mycket!! Hmm, varför just jag?! HAHA

Du och jag Alfred!

Vilken underbar dag på jobbet. Tänk så mycket roligare när man får uppskattning för sitt arbete av personalen! Idag får Rigmor, Bente, Olga, Anne-Elisabet & Zina en stjärna i himlen.
Arbetsdagen avslutades med massage av Emil (Rigmor)

Sen drog jag och Olga till Nordby för att shoppa loss lite nu när löningen har kommit. Där träffade vi Zina så det blev middag på Kina. Sjukt gott kan jag lova att det var!

Nu ska jag börja packa resväskan så det står färdig på torsdag morgon. En dusch skulle jag också behöva.

Suget efter en iPhone är stort och kanske har jag hittat en lösning så jag kan köpa den billigt, närmare bestämmt 5000:- kontant! Inte alls farligt tycker jag. Eller så väntar jag lite. Hm. Tål att funderas över.

Nåja. Nu blir de att se nyheterna och sen halv 8 hos mig. Sen blir de packning för fullt!


Nu är det bara tisdag, onsdag kvar och sen far jag!

Hoho..
Ännu en dag har gått, alltså är det bara 2 dagar kvar och sen far jag till Älskade mormor i älskade västerås! Jag längtar! Ännu mer längtar jag till söndag!

Svar till mormor: Jag vet inte vart jag ska käka, men jag, Jossa och Sandra tänkte dricka lite vin på kvällen. För Jossa är ledig fredag. Men jag kan gott äta hos dig och sen dra till Jossa. :)

Nu ska jag spana lite på nätet och sen krypa ner under täcket. Tiden går ju fortare när man sover!

Pusshejs!

Klar, färdig, flyg!

Nu är jag klar med att städa lägenheten i alla fall. Skönt att fara från ett rent hem och komma hem till ett rent hem. Nu är det bara packa som återstår, sen är jag så färdig man kan bli!
Sen blir det att sätta sig på flygplanet och flyga sin väg till ett varmare land. Wiiihii!!

På torsdag blir det dessutom mys med Jossa och Sandeee

Nu ska jag göra mig klar för jobbet!

Ibland så blir jag arg på mig själv!!

Varför ska jag vara världens mest morgontrötta människa?! Jag hade ställt väckarklockan på 10 och jag vaknade och slog av väckarklockan lika fort.. Sov till 12 ist.
Så alltså inget Nordby för mig idag. Istället tänkte jag ta tag i stöket i lägenheten så att jag har gjort bort det. Lite hinner jag ju innan jag måste dra till jobbet kl15.
Jag får helt enkelt dra till Nordby i morgon efter jobbet, och då har jag dessutom fått lön också. Wihii!

Jo juste, mamma. Jag skrev de där inlägget bara för att det var kul. Och för att du skulle bli lite nyfiken! Hihi. Puss


Nu ska jag snöra på mig nå kläder och sen ta tag i skurmoppen och börja ta tag i stöket här!!

Jag blir så jääävla lycklig!!

Nu har Sara Persson en jävligt stor hemlighet! Den kommer ingen få veta! Aldrig någonsin!
Hohooo! Synd att jag har svårt att hålla käft bara! Men de här ska ingen få veta!

No man!

Nu har jag sett klart hela säsong 5 av Greys Anatomy.. Å nästa box kommer ut 10 november.. Shit pommes! Hur ska jag överleva?! Tur jag snart far till Turkiet och får då annat att tänka på.. Hihi..

Idag blev det planerat att det blir vin med världens bästa kusin på torsdag. Jag längtar. Jag saknar henne massor mycket! Wiihiii vad kul det ska bli.
Livet är allt bra ibland.
Jag tycker vi ska äta middag hos mormor och dricka vin med henne, vad tycker du Josefin och du mormor?

Nu ska jag kika vidare på min tv. (eller de är ju inte min)


Nu tänkte jag lugna ner min kära bästemor lite!

Kära mormor. Nu kommer det en packningslista som jag till pungt och pricka skall följa!!

De 4 P-na: Pengar, Pass, P-piller (bara för att Jonas allid säger de), Pissen (katt)!
Kläder, jag ska försöka packa "sparsamt"
Me myself and I, bäst att komma ihåg mig själv.

Sen behöver jag väl inget mer? Eller jo, självklart "toalett artiklar" (fint ord jag fick till)

Jag har även packat ner mammas kavaj som hon hade glömt här.




För övrigt har det idag varit en riktigt bra dag på jobbet. Är så sjukt kul att jobba med vissa av tanterna! Bara massa skoj och skratt. Det gillar jag!
Blev lammstek till middag så gott att slippa ställa sig å göra nå mat nu.

Just nu vill jag vara hemma den 29 oktober tror jag! Det är tydligten Ladies Night i Skeå och jag såg ett ypperligt förslag på facebook. Dock jobbar jag den helgen så det gick ju åt pipsvängen med det! SKIT!
Om inte jag hade jobbat kan jag nästan lova att jag hade befunnit mig i byn!

Nu ska jag vila ögonen och se Greys!

Som en lång dragen förkylning!

Alla vet väl hur det är att ha en förkylning som bara kommer om och om igen. Ungefär så känner jag ibland med vissa saker..
Ååååh, äntligen börjar jag bli bättre och frisk! Sen när man är där på topp så kommer snoret och hostan tillbaka.

Haha, många funderar säkert på vad den där förkylningen är. Och till er säger jag bara, det man inte vet mår man inte dåligt av!

Puss å god natt!

En helt vanlig lördags morgon!

Sov lite länge idag, men jag var ju uppe lite väääl länge igår. Men men, jag har ju bara mig själv att skylla (eller nej, hon/han/den/det som skickade sms mitt i natten är också skylldig)
Jag kan då lova att jag sov sjukt gott i natt. Och hoppas att jag lyckas somna i kväll eftersom jag ska upp tidigt i morgon.

Har just käkat en polarmacka med leverpastej och gurka på. Det är märkligt att jag köper polarbröd här men vägrar äta det hemma. Fast jag tror det har en förklaring, jag vet vad det är för bröd och hur det smakar. För i Norge vet man aldrig hur de man köper smakar. Dessutom har dom ungefär 1000 olika sorters grovt bröd, och inte vet jag väl vilken som är god av alla dom 1000 sorterna. MEN jag vet att polarbröd extrem är god.

Sen har jag köpt norsk leverpastej också. Den var inte alls god kan jag lova. Men jag lyckades ändå få ner smörgåsen så den var ändå ätbar men inte lika god som i Sverige.

Nu ska jag snart hoppa i duschen och sen göra mig klar för jobbet som börjar kl15 :)

Fredagsmys och Idol.

Hmm. I alla fall Idol. Fredagsmys skrev jag bara för att just nu är det Ö&Bs reklam och där nämnde dom fredagsmys. (jag vet att jag ordbajsar)
Dagen på jobbet har gått bra, men jag är alltid oerhört trött i skallen när jag kommer hem efter en dags arbete.
Vilade på soffan ett bra tag, tror jag sov lite också. Hur som helst så har jag börjat se Greys Anatomy säsong 5.
Ååååh, vadå att man älskar Greys!

Jag tog en paus i mitt Greys-maraton nu och kikar på Idol. Finns många grymma sångare/sångerskor. Men Jay är ändå outstanding!!
Sen är jag små kär i Daniel också, bara för att han är så söt! Han skulle gärna få sitta på min sängkant och sjunga för mig tills jag somnar, gärna med en gitarr också.

Nu ska jag fortsätta se Idol och sen Greys! Wiihooo!


Tjött chej!

Fy fan vad Sara Persson är trött! Kunde absolut inte sova igår så jag vet inte riktigt när jag somnade. Men inte före 2-halv 3 i vart fall. Fy fan. Alldeles för få timmar sömn för min del.
Nåja, i kväll ska jag bara se Greys Anatomy och ta det otroligt chill.
I morgon blir det en kväll på jobbet. Jag gillar kvällar, soooovmorgon!

Nu ska jag borsta gaddarna och sen börja fundera på att dra mot jobbet.

Puss!

Svar på mammas kommentar!

Mamma: DÅ har du mycket att berätta för mamma och mormor om så där 10 dgr :o) Längtar!

Sara: Nej, mammor ska inte veta allt! Dessutom är de inget viktigt! PUSS!

Fy vad jag har varit effektiv. Jag har lagata mat, diskat, fixat loooken för jobbet och nu ska jag bara ta på mig något annat än pyjamasbyxorna.
Det blev en mycket enkel men god middag, nämligen en påse santa maria kryddmix och några kycklingfilér. Väldigt simpelt men väldigt gott. Man blandar bara vatten och creme fraiche och påsen då. Sen in i ugnen tills kycklingen är klar.
Gott var det.
Och matlådor fick jag mig.

Nu ska jag slänga på mig lite andra kläder och sen vänta på att dra mot jobbet..

God morgon!

Kors i taket, Sara Persson är vaken kl9.40. Egentligen vaknade jag kl09 av väckarklockan. Måste ju gå upp tidigt om jag har tänkt somna i tid i kväll och ta mig upp jätte tidigt i morgon.

Ikväll är det eftermiddag på jobbet, och i morgon förmiddag. Sen är det helg, men vad gör det när man jobbar för 3dje helgen i rad. Wiihii.. Inte mig emot i vart fall.

Jag har jätte mycket jag bara vill skriva och skrika ut, men nej. Det är nog inte läge för det. Jag tror jag låter det vara kvar i min lilla knöl mellan axlarna! :)

Jag mår bra hur som helst! Hihi :)

Nu börjas de!

Första dagen jobb är idag. Sen ska jag jobba, jobba, jobba å jobba.
Jobba i ett tills nästa onsdag då jag slutar kl15. Torsdag 8.50 far jag till vås!
Jag längtar som ett barn, men tiden går väl fort då man har något att göra.
I hope so!

Just nu tänkte jag gör mig något att äta till lunch. Sen göra mig klar för jobbet som börjar om 1½ timme.
Jobbar kväll onsdag, torsdag, lördag. Så det känns bra. Dock dag fredag, söndag.

Nää, nu ska jag få mig något i kistan och sen fixa utseendet så man vågar gå utanför dörren.


Det är bra att ha vänner med goda råd!
Love you!




Upp & ner, ner & upp grisen gal som en galen tupp!

God morgon, god morgon.
Okey, jag har varit uppe ett tag. Men sitter ändå i morgonrock och kosar mig!
Idag ska jag inte göra allt för mycket. Tänkte börja packa lite smått och i övrigt ska jag njuta av min sista lediga dag innan jag tar semester.
Förövrigt vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.

Puss å kram!

En helt vanlig måndagkväll.

Ser lite tv å har slängt i en hårinpackning. Håller även på att färga ögonbrynen och sen blir de att ansa dom så man ser ut för något och vågar visa sig på andra ställen än jobbet (dock har jag inte planer för det)
För övrigt vet jag inte om jag ska skratta eller gråta,
mamma du behöver inte fråga vad det gäller för egentligen så gäller det inget.
Vissa stunder går det upp för mig att jag jobbar hela jävla fitt-julen och jag kan då bli väldigt ledsen.
Men vad ska man göra? Jag tror att jag kommer fara till västerås över julen istället för att sitta här i lägenheten i min ensamhet den 24 december.
Men det är ett senare problem.

Just nu ser jag framemot 14 oktober och sen den 17oktober. 
Idag är det 10 dagar tills jag sätter mig på tåget och åker mot
Västerås, mitt älskade Västerås!


Jag kan behärska mig ibland!

Nu har jag köpt en ny vinterjacka. Det blev en 8848 Altitude.
Den är fin och den var dyr, men den var nedsatt 800kr så jag betalade bara 1700.
Men fin är den, och förhoppningsvis håller den i mer än ett år.

Titta så fin den är!

Nä, nu ska jag ta och göra mig lite middag och sen se på förkväll.


2 dagars ledigt!

Kors i taket. Jag har hela 2 dagars ledigt. Kan ni förstå!
2 dagar!
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med 2 dagars ledigt.
Men eftersom att det är en vecka tills jag far på onsdag så borde det väl vara
tillåtet att börja packa i morgon.
De tycker jag i alla fall.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med.
Skulle behöva dra till Nordby för att få med mig lite mat hem.
Får säkert med mig något annat hem också, brukar lätt bli så!

Ska i alla fall börja med att stoppa nått i magen nu.


Söndag!

Idag är det söndag, vilodag. Allting är stängt och jag ska jobba kväll! Inte mig emot, får ju söndagstillägg! Wohooo!

Sovit som en gris i natt, fy fan vad jag kan sova alltså! Vaknade 13.26 idag. Tur jag hade ställt väckarklockan på 13.30.. Så nu ska jag bara göra mig klar för jobbet och sen dra dit och göra lite nytta i 7.5 timme.

Förövrigt är det svin kallt i lägenheten, MEN jag ska inte klaga.
Jag förbrukar ju ingen el, och elen är SVINA dyr här!
Jag ska härda tills jag håller på att frysa ihjäl!
Oktober ut borde jag ändå kunna klara mig, är ju bara 14 dagar kvar tills jag far
och när jag är borta spelar det ju ingen roll om det är kallt
för då ligger jag ju på STRANDEN! Wiihooo

Nä, nu ska jag borsta gaddarna och håret sen surfa lite på nätet innan de är dax för jobb, jobb, jobb.

I morgon och tisdag är jag ledig.

Sov morgon är kanske de bästa som finns!

Oj vad jag sovit gott i natt. Sova är kanske det bästa som finns!
Idag består dagen av jobb, eller kvällen består av jobb.
Jag gillar att jobba kväll, bättre betalt och man får sova på morgonen vilket är grymt bra!

Sen kan jag även påpeka att i morgon är det 2 veckor tills jag, mamma och mormor sitter på ett plan till Turkiet.
Jag vill packa nu, nu, nu! Kanske jag till och med börjar packa redan till veckan med tanke på att jag endast är ledig måndag och tisdag sen jobbar jag i ett tills jag sätter mig på tåget till Västerås.
Frågan är ju bara vad jag ska packa! Tål att tänkas på.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig klar för en kvälls jobb på demensen!

Har börjat fundera lite på de där med dator köp, det jag mest av alla vill ha är en appel historia. Men den historian kommer kosta X-antal tusen kronor. Och jag vet inte om jag vill lägga ut det på en dator. Eller kanske är det bäst att göra det och sen ha en dator av både högkvallitet och en som förhoppningsvis håller i några år. Hmm.
Denna härliga manick som jag har nu har ju trots allt hängt med i 2.5 år så den börjar ha gjort sitt.

Det finns mycket att fundera på om man vill!

Åååh, inte min dag idag!

Nu har ljudet på datorn slutat funka heeeelt! Funkar inte ens om jag har hörlurar eller kopplar i stereon! BAJS! Detta betyder att jag inte kan kolla på Andra Avenyn eller prata på skype med älskade mor mfl. Bajs, bajs, bajs! Förbannat!
Just nu känns utgifterna väldigt stora. Behöver alltså en ny dator! Hmm..
Bara börja spara!

Vinterjacks-panik!

Jag börjar få lite vinterjacks-panik känner jag. Vet inte riktigt vad jag vill ha för någon vinterjacka. Men jag har hittat en sjukt snygg Didriksons jacka. Dock vill jag inte ens säga vad den kostar, men då tänker jag så här. Om vi gör så här, alla som läser min blogg lägger inte 20-50 kr på mitt konto, då får jag ju lite hjälp med min jacka. HAHA! Ibland är jag allt för jäkla smart. Jag menar, dom flesta skulle inte ens märka om det försvann 30-50 kr en månad.
Om vi säger att jag har 50 läsare och varje läsare sätter in 50 kr till mig, då kan jag köpa den där fina jackan som jag vill ha!
Fan att man ska hitta en jacka för 2500 kr!


Ge mig en peng så jag kan köpa denna fina jacka!


Jag lever!

Längesen det kom någon uppdatering känner jag.
Det händer inte alls så mycket. Jobbar, jobbar och jobbar! Men det är så det ska vara. Jobbar hela helgen, är ledig måndag, tisdag. Sen jobbar jag onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag sen torsdag den 14 drar jag till mormor!
Fattar ni att tiden kommer gå grymt fort, jag är liksom ledig 2 dagar på typ 2 veckor! Inte alls mig emot! Längtar som fan tills denna lön kommer, blir nog en härlig summa övertid ska ni se. Ooooh yeees! Jag gillar att jobba då jag har mer än 300kr/timmen!

Nu ska jag vila middag, sen äta middag och sen vet jag ej. Jobbar kväll i morgon och på söndag vilket känns skönt. Bättre betalt + att man får sova på morgonen det gillas!

Nää, nu har ni fått en läges uppdatering, nu ska jag vila middag!

Pöss

RSS 2.0